Προϊόντα

Ασφάλιση φορτηγών ΙΧ και αγροτικών φορτηγών από την Hellas Direct

Νέες χρήσεις στα ασφαλιστικά προγράμματα του πρακτορειακού δικτύου

Φορτηγά Ιδιωτικής Χρήσης και αγροτικά Φορτηγά Ιδιωτικής Χρήσης περιλαμβάνει πλέον η Hellas Direct στα οχήματα που ασφαλίζει, ενισχύοντας τις ασφαλιστικές της καλύψεις στον κλάδο αυτοκινήτου αλλά και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω συνεργατών.

Η ασφάλιση ΦΙΧ και αγροτικών ΦΙΧ είναι διαθέσιμη στα προγράμματα All Star και Direct, που διανέμονται μέσω του πρακτορειακού δικτύου. Μάλιστα, περιλαμβάνουν ήδη και μία επιπλέον αποκλειστική κάλυψη, αυτή της Αστικής Ευθύνης για μεταφερόμενο φορτίο. Διαμορφώνονται έτσι ακόμα πιο πλήρη πακέτα ασφάλισης με μεγάλο εύρος καλύψεων, πέραν της υποχρεωτικής από τον νόμο Αστικής Ευθύνης: μεταξύ άλλων, Φροντίδα Ατυχήματος, Προσωπικό Ατύχημα, Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο, Ολική και Μερική κλοπή, Πυρκαγιά, Φυσικά Φαινόμενα, κ.ά.

Σε όλα τα προγράμματα ο οδηγός μπορεί, επίσης, να προσθέσει τις προαιρετικές καλύψεις της Οδικής Βοήθειας, της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων (η τελευταία περιλαμβάνεται αυτόματα στα προγράμματα All Star Gold και Direct Own Damages). Εξασφαλίζει, με αυτόν τον τρόπο, το δίχτυ προστασίας που μπορεί να χρειαστεί σε μια δύσκολη στιγμή στον δρόμο αλλά και την ηρεμία πως είναι καλυμμένος σε κάθε ενδεχόμενο και κάθε διαδρομή με το ΦΙΧ ή αγροτικό ΦΙΧ του.

All Star πακέτα με επιπλέον καλύψεις

Στηρίζοντας έμπρακτα τα ασφαλιστικά προγράμματα All Star, που διανέμονται μέσω του πρακτορειακού δικτύου, η Hellas Direct τα έχει ήδη ενισχύσει με 3+1 επιπλέον καλύψεις. Οι καλύψεις αυτές είναι διαθέσιμες και στην ασφάλιση Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης και αγροτικών Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης και παρέχονται σε όλα τα οχήματα του κλάδου αυτοκινήτου από την αρχή του έτους, σε νέα συμβόλαια και ανανεώσεις. Πρόκειται για τις καλύψεις Εγγύηση αξίας, Απώλεια εγγράφων, Απώλεια κλειδιών και HD αποζημίωση εκτός φιλικού διακανονισμού.

Νέα αποκλειστική κάλυψη σε όλα τα προγράμματα

Η ασφάλιση φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης και αγροτικών Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης περιλαμβάνει και την αποκλειστική κάλυψη της Αστικής Ευθύνης για μεταφερόμενο – προεξέχον φορτίο. Η κάλυψη παρέχεται μόνο στην ασφάλιση ΦΙΧ και αγροτικών ΦΙΧ και έχει συμπεριληφθεί σε όλα τα προγράμματα All Star και Direct. Ενισχύει έτσι ακόμα περισσότερο τα ασφαλιστικά πακέτα της Hellas Direct, τα οποία εμπλουτίζονται και προσαρμόζονται ώστε να διαμορφώνουν την ιδανική σύνθεση καλύψεων για κάθε οδηγό, ανάλογα με το όχημα και τις διαφορετικές ανάγκες του.

Προσήλωση στην καινοτομία

Με την επέκταση του ασφαλιζόμενου στόλου οχημάτων και στα Φορτηγά Ιδιωτικής Χρήσης και αγροτικά Φορτηγά Ιδιωτικής Χρήσης, η Hellas Direct εκφράζει, για ακόμα μία φορά, τη δέσμευσή της στη διαρκή παροχή νέων προϊόντων και εφαρμογών. Στόχος είναι να διευκολύνει τους συνεργάτες της και να τους δίνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να μπορούν να απαντήσουν, άμεσα και αποτελεσματικά, στα ζητούμενα των πελατών τους. Οι νέες καλύψεις, αλλά κυρίως η κάλυψη Αστικής Ευθύνης για μεταφερόμενο φορτίο, που διατίθεται αποκλειστικά για ΦΙΧ και αγροτικά ΦΙΧ, αντανακλά την προσήλωση της Εταιρείας στην καινοτομία, προκειμένου να ανταποκρίνεται με ταχύτητα και ευελιξία σε κάθε νέα ανάγκη που προκύπτει.

Εξυπηρέτηση Hellas Direct

Καθώς μεγαλώνει και εξελίσσεται, η Hellas Direct διευρύνει και εμπλουτίζει τα ασφαλιστικά της προϊόντα, αναγνωρίζοντας τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των ασφαλιζόμενων και το αίτημα η ασφάλειά τους να μπορεί όχι απλώς να παρακολουθεί αλλά και να προηγείται των εξελίξεων. Στην κατεύθυνση αυτή μπαίνει πλέον στην ασφάλιση ΦΙΧ και αγροτικών ΦΙΧ, διατηρώντας στο ακέραιο τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και την ποιότητα υπηρεσιών που την έκαναν εδώ και χρόνια να ξεχωρίζει. Η παροχή πληθώρας καλύψεων, προσαρμοσμένων στα διαφορετικά ζητούμενα, η 24ωρη γραμμή ζημιών, η καταρτισμένη ομάδα καταγραφής και διαχείρισης, το δίκτυο των καταξιωμένων συνεργατών και η αξιοποίηση κάθε τεχνολογικού μέσου προς όφελος του συνεργάτη και ταυτόχρονα του ασφαλισμένου παραμένουν οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους αναπτύσσει καθημερινά τη λειτουργία της.

Κλείνοντας 12 χρόνια λειτουργίας, η Hellas Direct μετρά πλέον 900.000 πελάτες σε τρεις χώρες, Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία. Προσφέροντας τα ασφαλιστικά της προϊόντα μέσω όλων των καναλιών διανομής, θέλει να εξασφαλίσει πως είναι προσιτά σε όλους, όπως κι αν επιλέγουν να ασφαλίζονται. Η ασφάλεια είναι για την Hellas Direct «ο τρόπος να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη», όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Ν. Βιδάκης: Η Hellas Direct ενισχύει με νέες καλύψεις το δίκτυο των συνεργατών


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας