Ασφαλίσεις Σεισμού

504

Η Σεισμική Επικινδυνότητα των Κατασκευών και η Ασφαλιστική Αγορά

Αυτό είναι το θέμα του σεμιναρίου, διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών, που θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, 09:00 – 15:45.

Συντονιστής & Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Βασίλης Βήχας,  Διευθύνων Σύμβουλος της «ΜΕΝΤΩΡ Πραγματογνώμονες – Εκτιμητές – Μηχανικοί Α.Ε.», Chartered Surveyor – Valuer FRICS, REV, CertCILA.

Επίσης στο σεμινάριο θα διδάξουν και οι κ.κ. Εισηγητές:

  • Νότης Βαγιακάκος, Γενικός Διευθυντής της HDI Global SE, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) [τ. Πρόεδρος της Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών & Σκαφών,  Πρόεδρος  της Επιτροπής Φορολογικών & Νομικών Θεμάτων].
  • Γιάννης Φίκιρης, Πολιτικός Μηχανικός – Εδαφομηχανικός, MSc, DIC, Μέλος Δ.Σ. και Διευθυντής Μελετών της ΕΔΑΦΟΣ Α.Ε., με πολυετή εμπειρία ως μελετητής και ως σύμβουλος μηχανικός κατασκευής σε πολυάριθμα, μεγάλης κλίμακας, έργα υποδομής.
  • Παύλος Φιλίππου, Πραγματογνώμονας, Αν. Υπεύθυνος Τμ. Πραγματογνωμοσυνών της ΜΕΝΤΩΡ, Αγρονόμος & Τοπογράφος Ε.Μ.Π., με εμπειρία σε ζημιές σεισμού, πολεοδομικές μελέτες & κατασκευές δομικών έργων.
  • Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Π.Π.,  Valuer in Real Estate Property της  ΜΕΝΤΩΡ με εμπειρία σε μελέτες και επιβλέψεις τεχνικών έργων και εκτιμήσεις αξιών ακινήτων.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς για θέματα σεισμικής επικινδυνότητας, των κατασκευών και ασφαλιστικής διαχείρισης του κινδύνου από σεισμό.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη και υπαλλήλους ασφαλιστικών επιχειρήσεων που εργάζονται στους κλάδους εκτίμησης και ανάληψης κινδύνων, διακανονισμού αποζημιώσεων αλλά και πωλήσεων), καθώς και σε υπαλλήλους γραφείων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Απευθύνεται επίσης και σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ασφ/κών εργασιών, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν, διευρύνουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροΚυβερνοχώρος: Η αντιμετώπιση ενός πολύπλοκου κινδύνου
Επόμενο άρθροΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το έχεις με την οδήγηση;