Εταιρείες

Ασφάλειαι Μινέττα: Δεν συζητά με το CVC την πώλησή της

Ρητά και κατηγορηματικά διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί πώλησής της η Μινέττα Ασφαλιστική, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε την 1η Ιουνίου, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Εταιρείας, κ. Βασίλης Θεοχαράκης.

Η Ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων οικονομικών ενημερωτικών ιστοσελίδων, τα οποία ανέφεραν ότι η ασφαλιστική εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ βρίσκεται σε συζητήσεις με το επενδυτικό κεφάλαιο CVC Capital Partners, απαντούμε ως εξής:

Τόσο οι μέτοχοι, όσο και η Διοίκηση της Εταιρίας διαψεύδουν ρητά και κατηγορηματικά τα περί συζητήσεων με εκπροσώπους του ανωτέρω επενδυτικού κεφαλαίου, αλλά και με οποιονδήποτε άλλον, περί πώλησης της επιχείρησής μας.

Αντιθέτως, σε συνέχεια  της σχεδόν 50χρονης επιτυχημένης παρουσίας της ΜΙΝΕΤΤΑ στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και διαβλέποντας τις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την ανοδική και εύρωστη πορεία της Εταιρίας μας, τόσο οργανικά, αξιοποιώντας τα κεφάλαιά μας και τη γνώση και εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας (δίκτυο πωλήσεων και εργαζόμενοι), όσο και με την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Βασίλης Θεοχαράκης».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας