Εταιρείες

Απόλλων: 3 βραβεία στα FMIA 2023

Τρεις διακρίσεις απέσπασε η Απόλλων στο πλαίσιο των φετινών Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2023. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η εταιρεία διακρίθηκε ανάμεσα στις πρακτορειακές εταιρείες ασφαλίσεων με:

  • Την πρώτη θέση στην κατηγορία Customer Centricity
  • Την τρίτη θέση στις κατηγορίες:  Digital Orientation και Disruptive Innovation.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στην τελετή των FMIA 2023, στο Μέγαρο Μουσικής στις 7 Δεκεμβρίου, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα και του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και εκπροσώπων του επιχειρείν και φορέων της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ο πολυετής θεσμός των FMIA βραβεύσεων, που διοργανώνεται από την Morax Media S.A. και το Περιοδικό Ασφαλιστικό Marketing, ανέδειξε για άλλη μία χρονιά τις επιχειρήσεις που διαφοροποιούνται και διευρύνουν τους ορίζοντες στον κλάδο. Tην εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες. 

H διαδικασία του διαγωνισμού έγινε βάσει κριτηρίων και διήρκεσε 6 μήνες, ενώ σε αυτήν συνέβαλε καθοριστικά η επταμελής Κριτική Επιτροπή την οποία στελέχωσαν οι κ.κ.: Άλκηστις Χριστοφίλου – Πρόεδρος Επιτροπής (Partner στη Δικηγορική εταιρεία Ρόκας), Ανδρέας Βασιλείου (Ex President & CEO MetLife Central & Eastern Europe), Δούκας Παλαιολόγος (Ex President & CEO ΕλληνοΒρετανική, Alpha Insurance & Εθνική Ασφαλιστική), Γιώργος Κώτσαλος (Ex CEO Interamerican), Ιωάννης Παντελίδης (Partner στην PD Law Offices), Ευγενία Τζώρτζη (Δημοσιογράφος στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) και Μαίριλυ Μητροπούλου (Senior App Growth Manager, Google Customer Solutions).

Με σκοπό την εξασφάλιση της διαφάνειας και της αμεροληψίας του θεσμού των “Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης”, η εποπτεία της διαδικασίας διεξαγωγής του ανατέθηκε στην Grant

Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η Απόλλων ΑΕ, από τα παλαιότερα γραφεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη και τη συνεισφορά στην κοινωνία, υποστηρίζει και στηρίζει πρωτοβουλίες που ενισχύουν και ενδυναμώνουν το θεσμό της ασφάλισης αλλά και αναβαθμίζουν την αγορά. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτές οι πρωτοβουλίες εμπεριέχουν κουλτούρα διαφάνειας και αξιοκρατίας.  

Διακεκριμένοι Χορηγοί της εκδήλωσης: Allianz, Βιοϊατρική, Eurolife FFH, ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, Ευρωπαϊκή Πίστη, ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, Ιντερσαλόνικα

Χορηγοί της εκδήλωσης: affidea, ARAG, Ατλαντική Ένωση, CARGLASS, DATAWISE, ERGO, Groupama, Hellas Direct, Interamerican, Υδρόγειος Ασφαλιστική.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας