Προϊόντα

Anytime και Prosperty συνεργάζονται στην ασφάλιση Κατοικίας

Διαμορφώνοντας πρωτοποριακά τις εξελίξεις στην απευθείας ασφάλιση, η Anytime της INTERAMERICAN συνεργάζεται με την Prosperty, την ψηφιακή εταιρεία προώθησης και διαχείρισης ακινήτων, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις ασφάλισης κατοικίας. Η online πλατφόρμα της Prosperty επαναπροσδιορίζει τον τρόπο λειτουργίας της διαδικασίας ενοικίασης ακινήτων με ψηφιακό και σύγχρονο τρόπο, κάνοντάς την εύκολη, γρήγορη, αποτελεσματική και διαφανή. H Anytime παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης Κατοικίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες ιδιοκτητών και ενοικιαστών της Prosperty.

Η αγοραπωλησία και η ενοικίαση ενός ακινήτου αποτελούν μια σημαντική απόφαση, που συνήθως απαιτεί επένδυση προσωπικού χρόνου. Η συγκεκριμένη διαδικασία μέχρι σήμερα ήταν στις περισσότερες περιπτώσεις δαπανηρή, περιπλοκή και αγχωτική, ενώ οδηγούσε σε αμφισβητήσιμα τελικά αποτελέσματα. Στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, όμως, αυτός ο παραδοσιακός τρόπος αναζήτησης ακινήτου δεν έχει πλέον θέση.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, προσφέρουν:

  • Ασφάλιση Κατοικίας: εξασφαλίζεται το κτήριο, το περιεχόμενο ή και τα δύο μαζί, με πλήθος καλύψεων για κάθε κίνδυνο (π.χ. σεισμό, διαρροή σωληνώσεων, κλοπή κ.ά.) για ό,τι κι αν συμβεί.
  • Νομική προστασία οικογενειάρχη και εκμισθωτή: καλύπτονται οι δικαστικές ή εξωδικαστικές δαπάνες σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο σπίτι που κατοικούν οι ασφαλισμένοι ή το εκμισθώνουν σε τρίτο.
  • Απώλεια Μισθωμάτων: αποζημιώνεται η απώλεια ενοικίων σε περίπτωση έξωσης του ενοικιαστή από το ακίνητο. Καλύπτονται ενοίκια τριών μηνών για το διάστημα αναζήτησης νέου ενοικιαστή.

Στην εποχή των μεγαλύτερων τεχνολογικών προκλήσεων η Anytime της INTERAMERICAN, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, καινοτομεί για ακόμη μία φορά αναπτύσσοντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές συνεργασίες, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας