Εταιρείες

Anras P.C.: Αποκλειστικός εκπρόσωπος της Abelica Global στην Ελλάδα

Η Anras P.C. έγινε ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Abelica Global στην Ελλάδα, του κορυφαίου παγκόσμιου παρόχου αναλογιστικών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 1990 και έχει παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες με περισσότερους από 1.000 αναλογιστές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο δελτίο Τύπου η κα Μαριάννα Ανυφαντή, Managing Director της Anras P.C., τα οφέλη που φέρει η Abelica Global στην Ελληνική αγορά και σε κάθε μία συνεργασία ξεχωριστά είναι:

➢ Διεθνής εμπειρία.
➢ Δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο.
➢ Πληροφορίες, γνώση και ανθρώπινο δυναμικό από όλο τον κόσμο.
➢ Ισχυρότερη επιστημονική προσέγγιση.
➢ Ετήσιο συνέδριο με ευκαιρίες για ενημέρωση, δικτύωση και εκπαίδευση.
➢ Ετήσια συνάντηση αποκλειστικά για τον Ασφαλιστικό Κλάδο.
➢ Ετήσια συνάντηση αποκλειστικά για τον κλάδο των Παροχών προς το Προσωπικό και των Ταμείων Παροχών Σύνταξης και Εφάπαξ.
➢ Ομάδες εργασίας και επιστημονικές επιτροπές.
➢ Δυνατότητα απόσπασης προσωπικού σε άλλες χώρες και ευκαιρίες εκμάθησης
➢ Δυνατότητες κοινόχρηστων αναλογιστικών συστημάτων.
➢ Προτεινόμενα επιτόκια σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ σε διάφορα νομίσματα (EUR, USD, CHF, CAD, INR), ήδη διαθέσιμα στο https://www.anras.gr/.

Η Anras P.C. δημιουργήθηκε το 2019 από μια ομάδα αναλογιστών με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά, και σε λιγότερο από πέντε έτη έχει πετύχει σταθερή συνεργασία με περισσότερες από 300 Εταιρείες που ακολουθούν τα ΔΠΧΑ και με σημαντικό μέρος της Ασφαλιστικής Αγοράς και των Ταμείων Συνταξιοδοτικών Παροχών. Οι αξίες που πρεσβεύει είναι να ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της, να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και να ξεχωρίζει για τις τεχνικές της δεξιότητες και ικανότητες.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας