Εκπαίδευση

Analytics & Insurance Club στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Η ασφαλιστική αγορά αξίζει να προσέξει και να στηρίξει την εξαιρετική πρωτοβουλία φοιτητών του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Συγκεκριμένα, προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος, ακολουθώντας το παράδειγμα συναδέλφων τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, ίδρυσαν το Analytics & Insurance Club, με σκοπό να οργανωθούν σε δράσεις σχετικές με επιστημονικά θέματα που αφορούν τον κλάδο, καθώς και να δυναμώσουν τους δεσμούς με την αγορά.

Στις πρώτες δράσεις που σχεδιάζουν οι φοιτητές περιλαμβάνονται η εκπόνηση κλαδικής μελέτης για την ασφαλιστική αγορά και μελέτης για το ασφαλιστικό, με στοιχεία του συστήματος ΗΛΙΟΣ.

Το πλαίσιο δράσεων των φοιτητών δεν περιορίζεται στις μελέτες, καθώς στο μελλοντικό πρόγραμμά τους εντάσσουν τη διοργάνωση Ημερίδων και Συνεδρίων, αλλά και Ημέρες Καριέρας και εν γένει δραστηριότητες που θα δώσουν τη δυνατότητα στα μέλη του club να έρθουν σε επαφή με εφαρμογές της Στατιστικής και της Ασφάλισης, και μέσα από τη συμμετοχή τους να βελτιώσουν τα hard & soft skills τους.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας