Εταιρείες

Allianz: Ταξίδι επιβράβευσης στο Μαϊάμι και την Πούντα Κάνα για το Δίκτυο Πωλήσεων

Για ακόμη μια χρονιά, η Allianz επιβράβευσε τους κορυφαίους του Δικτύου Πωλήσεων, διοργανώνοντας ένα οκταήμερο ταξίδι στο εξωτικό Μαϊάμι και τη μαγευτική Πούντα Κάνα, το οποίο πραγματοποιήθηκε το διάστημα 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, μαζί με την ομάδα των κορυφαίων Συνεργατών της Allianz, στο μαγευτικό ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, βρέθηκαν οι κ.κ. Στέφανος Μαλαχιάς, Chief Commercial Officer της Allianz, Λεωνίδας Γαϊτάνος, Διευθυντής Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου, Bancassurance & Μεσιτών της Allianz, και η κα Στέλλα Χατζηκυριάκου, Επιθεωρήτρια Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου της Allianz.

Κατά την οκταήμερη παραμονή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Άγιο Δομίνικο, οι συνεργάτες της Allianz είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν μπαταρίες και να επισκεφθούν κορυφαία, παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα και μοναδικά τοπία.

Ειδικότερα, η απόδραση στο Μαϊάμι διήρκησε τρεις ημέρες και ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς οι συνεργάτες επισκέφθηκαν μερικά από το πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης, όπως την περιοχή της Μικρής Αβάνα, τη φημισμένη γειτονιά του Wynwood με τα εντυπωσιακά graffiti, τις γειτονιές του Calle Ocho, τις μαγευτικές Miami beach και South beach, καθώς και το δημοφιλές υπαίθριο εμπορικό κέντρο Bayside.  

Επιπλέον, οι συνεργάτες πραγματοποίησαν εκδρομή στο πάρκο Everglades, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Φλόριντα. Εκεί συμμετείχαν σε μια βόλτα με airboat στο μοναδικό οικοσύστημα του Everglades και απόλαυσαν ένα τοπίο που συνδυάζει αλιγάτορες και άλλα τοπικά άγρια ζώα με εικόνες εντυπωσιακής φυσικής ομορφιάς.    

Τέλος, με την άφιξή τους στην Πούντα Κάνα, οι συνεργάτες του Δικτύου είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν για τρεις ολόκληρες ημέρες, εξερευνώντας τις απέραντες ακτές και τις καταγάλανες παραλίες, οι οποίες βρέχονται ταυτόχρονα και από τον Ατλαντικό ωκεανό και την Καραϊβική.

Η επιβράβευση των υψηλών επιδόσεων αποτελεί σημαντικό στοιχείο της φιλοσοφίας της Allianz και έτσι η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει συνεχώς ολοένα και περισσότερα κίνητρα για τη διαρκή έμπνευση των ανθρώπων της, ώστε να επιτυγχάνουν τους στόχους που οδηγούν στην προσωπική, αλλά και συλλογική, πρόοδο.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας