Εταιρείες

Allianz Partners: Προνόμια ταξιδιωτικής ασφάλισης σε Revolut Premium και Metal

Η Revolut, η παγκόσμια οικονομική υπερ-εφαρμογή με περισσότερους από 18 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, επέλεξε την Allianz Partners, μια κορυφαία εταιρεία στις υπηρεσίες ασφάλισης και βοήθειας στο B2B2C, ως νέο παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών ταξιδιωτικής ασφάλισης. Από τον Απρίλιο του 2022, η Allianz Partners θα παρέχει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες ταξιδιωτικής ασφάλισης σε πελάτες της Revolut που διαθέτουν λογαριασμό Premium ή Metal, αρχικά σε 31 αγορές στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.   

Νέοι και υφιστάμενοι κάτοχοι των Premium και Metal Λογαριασμών, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από προνόμια ταξιδιωτικής ασφάλισης απευθείας μέσα από την εφαρμογή της Revolut. Το πακέτο ταξιδιωτικής ασφάλισης της Revolut είναι ένα άλλο παράδειγμα των συνεχών προσπαθειών της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας να καλύψει και να υποστηρίξει τις ανάγκες των πελατών της. Ακόμη και όταν αυτές οι ανάγκες αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου: χάρη στη νέα συνεργασία με την Allianz Partners, οι ασφαλισμένοι πελάτες θα καλύπτονται πλέον για ακύρωση ταξιδιού και διακοπή ταξιδιού σε περίπτωση πανδημίας και επιδημικής ασθένειας, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19.

Το ασφαλιστικό πακέτο που παρέχεται από την Allianz Partners θα περιλαμβάνει, επίσης, τα οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες της Revolut τα τελευταία χρόνια, όπως προστασία για έκτακτα ιατρικά περιστατικά στο εξωτερικό, ακύρωση ταξιδιού, διακοπή ταξιδιού, απώλεια ή καθυστέρηση αποσκευών και κάλυψη χειμερινών σπορ. Οι πελάτες επωφελούνται, επίσης, από μια τηλεφωνική γραμμή ιατρικής βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και μια σειρά από πρόσθετα οφέλη που παρέχονται από την Allianz Partners. Το πρόγραμμα Premium θα παρέχει πλέον κάλυψη για παιδιά ή εξαρτώμενα μέλη ηλικίας έως 17 ετών και το πρόγραμμα Metal θα περιλαμβάνει εκτεταμένη κάλυψη αστικής ευθύνης ταξιδιού και επιπλέον ασφάλιση απαλλαγής του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου .

Ο κ. Balazs Gati, Παγκόσμιος Επικεφαλής του Ασφαλιστικού Τομέα της Revolut, σχολίασε: «Η προσφορά ταξιδιωτικής ασφάλισης μέσω την Allianz Partners θα δώσει σημαντική ώθηση στην εμπιστοσύνη των πελατών της Revolut. Η οικονομική υπερ-εφαρμογή μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων υπηρεσιών εντός της εφαρμογής, επιπλέον εκείνων που σχετίζονται με τον τραπεζικό και τον χρηματοοικονομικό τομέα, με την ασφάλιση να αποτελεί πολύτιμο πλεονέκτημα στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας.

Η Revolut και η Allianz Partners έχουν την ίδια αποστολή: να διασφαλίσουν την υγεία και την ευημερία των πελατών όταν ταξιδεύουν, καθώς η πρόσβαση και το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης δεν πρέπει να αποτελούν περιορισμό για τη λήψη της ιατρικής υποστήριξης που χρειάζονται. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Revolut θα λάβουν ένα ευρύτερο πρόγραμμα ασφάλισης με πρόσθετη προστασία, μαζί με όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, η κα Genoveva Perez Lijo, Επικεφαλής του Τομέα Global Client Segments της Allianz Partners, δήλωσε: «Η Allianz Partners είναι περήφανη που υποστηρίζει τη Revolut και τους πελάτες της με ολοκληρωμένες υπηρεσίες ταξιδιωτικής προστασίας και διευρυμένη κάλυψη, με σκοπό την ξεγνοιασιά και την ευκολία.

Αυτή η συνεργασία επιβεβαιώνει τις ισχυρές μας ικανότητες να αναπτύξουμε ένα παγκόσμιο ασφαλιστικό πρόγραμμα που καλύπτει πολλές χώρες με το ίδιο επίπεδο προστασίας και ποιότητας υπηρεσιών. Δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας στους τομείς χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και ψηφιακών τραπεζών με καινοτόμες λύσεις που παρέχουν προστασία, που συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία με την ανθρώπινη αφή και αυτή η συμφωνία με τη Revolut εδραιώνει πραγματικά τη θέση μας ως συνεργάτης επιλογής σε νέες τράπεζες και στον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ταξιδιωτικής προστασίας της Allianz Partners, που προσφέρονται μέσω των προγραμμάτων Premium και Metal, συμπεριλαμβανομένων πλήρως των όρων και προϋποθέσεων καθώς και των εξαιρέσεων, μπορείτε να βρείτε εδώ: Revolut Paid Plans.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας