Εταιρείες

Αλ. Σαρρηγεωργίου: Στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση της Insurance Europe

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και Αντιπρόεδρος της Insurance Europe, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, εκπροσώπησε την ελληνική ασφαλιστική αγορά στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Insurance Europe στις Βρυξέλλες.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, στην οποία συζητήθηκαν οι τρέχουσες ευρωπαϊκές νομοθετικές πρωτοβουλίες για τον κλάδο, πραγματοποιήθηκε δείπνο με επίτιμο καλεσμένο και ομιλητή τον κ. John Berrigan, Γενικό Διευθυντή Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών και Ένωσης Κεφαλαιαγορών (FISMA) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Insurance Europe, κ. κ. Andreas Brandstetter και Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου αντίστοιχα, και τα μέλη της Εκτελεστική Επιτροπής είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συζήτηση με τον κ. John Berrigan με θέματα τη στρατηγική για την προστασία του ιδιώτη επενδυτή (RIS), την επικείμενη αναθεώρηση του Solvency II και άλλα, υποστηρίζοντας τις θέσεις της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας