Ακύρωση Συνάντησης Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών 2021

Για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν θα διεξαχθεί, λόγω της πανδημίας, η Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών για το 2021, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Η Γενική Διευθύντρια, της ΕΑΕΕ, κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, αναφέρει σχετικά τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αξιολόγησης της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο ως αποτέλεσμα της πανδημίας COVID-19, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τη Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών για το 2021.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Συνάντηση ακυρώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ήταν δύσκολο για εμάς να καταλήξουμε σε αυτή την απόφαση. Ωστόσο, η πορεία της πανδημίας δεν μας επιτρέπει προς το παρόν να οργανώσουμε εκδηλώσεις με φυσική παρουσία.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι πάντοτε η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και των εμπλεκομένων στη Συνάντηση. Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί έως ότου είναι απολύτως ασφαλές για όλους να ταξιδέψουν και να συναντηθούν ξανά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας ευχόμαστε να παραμείνετε ασφαλείς και υγιείς αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε στη Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών το επόμενο έτος, ευχόμενοι η δύσκολη αυτή κατάσταση να είναι υπό έλεγχο».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας