Δράσεις ΕΚΕ

6η Εθελοντική Αιμοδοσία ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Εθελοντές αιμοδότες εταίροι & φίλοι του ΠΑΝΟΡΜΟΥ πραγματοποίησαν την 6η Εθελοντική Αιμοδοσία, την Τετάρτη 07/12/2022, στο κέντρο Αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, κατά την 6η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, εθελοντές αιμοδότες εταίροι & φίλοι του σχήματος, έκαναν το καθήκον τους την Τετάρτη 07/12/2022, στο κέντρο Αιμοδοσίας του ΛΑΪΚΟΎ Νοσοκομείου, αιμοδοτώντας εθελοντικά εννέα (9) φιάλες/ασκούς αίματος, πριν τις γιορτές Χριστουγέννων/Νέου Έτους (μία περίοδος με τις μεγαλύτερες ελλείψεις αίματος, καθώς πολλοί εθελοντές φεύγουν και αμελούν την αιμοδοσία ενώ ταυτόχρονα οι ανάγκες αυξάνονται).

Ήδη, το απόθεμα στην τράπεζα αίματος του ΠΑΝΟΡΜΟΥ ανέρχεται σε τριάντα επτά (37) φιάλες/ασκούς αίματος από το οποίο έχουν παρασχεθεί είκοσι τρείς (23) φιάλες αίματος υπέρ εταίρων & οικείων τους.

Η ανθρωπιστική δράση της αιμοδοσίας έκλεισε με τον πανηγυρικό εορτασμό των επτά (7) ετών λειτουργίας του σχήματος με απολογισμό όλης της δράσης του ΠΑΝΟΡΜΟΥ ήδη από το 2015 και την απόλαυση γεύσεων μετά συζήτησης σε ένα όμορφο περιβάλλον – μεζεδοπωλείο της περιοχής.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας