Άρθρα

50 χρόνια Oρίζων Ασφαλιστική

Αντάξια της ιστορίας της ΟΡΙΖΩΝ ΑΕΓΑ ήταν η δεξίωση την οποία παρέθεσε η Εταιρεία, το βράδυ της 10ης Ιουνίου 2014, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, για να γιορτάσει τα πενήντα χρόνια επιτυχούς παρουσίας της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Σε αυτή τη σημαντική βραδιά για την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, την Εταιρεία τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι των 300 προσκεκλημένων, εκλεκτά μέλη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και της επιχειρηματικής κοινότητας γενικότερα, πελάτες, εκπρόσωποι φορέων και φυσικά τα στελέχη και το διοικητικό προσωπικό της Εταιρείας.

Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν και αντήλλαξαν απόψεις μαζί τους, κατά τη διάρκεια της δεξιώσεως, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Γεώργιος Αχής, ο Δ/νων Σύμβουλος, κ. Θεόδωρος Αχής, ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Χρήστος Κατσάκος, ο Τεχνικός Διευθυντής, κ. Απόστολος Ναθαναήλ, και ο Διευθυντής Marketing, κ. Χρήστος Αχής.

Η ατμόσφαιρα, με τη βοήθεια και της υπέροχης θέας και του πλούσιου μπουφέ που ο Ναυτικός Όμιλος φιλόξενα προσφέρει, ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με την παράδοση της οικογένειας Αχή και τον τρόπο που επί δεκαετίες κάνει τον Ορίζοντα και τους ανθρώπους του να ξεχωρίζουν.

Σε μία πολύ σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του, ο Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Θεόδωρος Αχής, έκανε μία αναδρομή και αναφέρθηκε στην πενηντάχρονη σταθερά ανοδική, επιτυχημένη και πάντοτε κερδοφόρο πορεία, της ιδρυθείσης από τον αείμνηστο Χρήστο Αχή ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής.
Μεταξύ των άλλων, ο κ. Θεόδωρος Αχής τόνισε την πάντοτε διακριτική παρουσία της Εταιρείας, τη συνετή διαχείριση και επενδυτική πολιτική, τις κατά καιρούς επωφελείς στρατηγικές συνεργασίες, τη διαχρονική και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία στη διαχείριση εμπορικών/βιομηχανικών κινδύνων, τη συνεργασία πάντοτε και αποκλειστικά με ισχυρούς αντασφαλιστικούς οργανισμούς, την άρτια δομημένη εταιρική διακυβέρνηση και το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας.

Κλείνοντας, ο κ. Θεόδωρος Αχής τόνισε ότι η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, παρά τις δύσκολες συνθήκες οι οποίες επικρατούν στην ασφαλιστική αγορά, αύξησε σημαντικά το capacity αναλήψεως κινδύνων, με στόχο να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις καλύψεως εμπορικών/βιομηχανικών κινδύνων. προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες της αγοράς, προσφέροντας ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προγράμματα retail καλύψεων. εκμεταλλεύεται  τις δυνατότητες των σύγχρονων ηλεκτρονικών/μηχανογραφικών εφαρμογών. διευρύνει τον κύκλο των διαμεσολαβούντων συνεργατών της, κυρίως στην περιφέρεια, ενώ ανακοίνωσε την επαναδραστηριοποίηση του κλάδου ζωής, με πρόθεση την είσοδο της Εταιρείας και στον κλάδο υγείας, με τον σχεδιασμό και την παροχή ανταγωνιστικών ασφαλιστικών προγραμμάτων.

Αισιόδοξα μηνύματα, από έγκριτα χείλη, μίας φερέγγυας ελληνικής ασφαλιστικής εταιρείας, με αναγνωρισιμότητα και πέραν των ελληνικών συνόρων.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας