Διαμεσολαβούντες

5 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μιλούν για τη συνεργασία τους με τη Sofos Insurance Agency

Η Sofos Insurance Agency, συνεχίζοντας ακάθεκτη την αναπτυξιακή της πορεία, ενδυναμώνει τις συνεργασίες της με τις Ασφαλιστικές Εταιρείες και με το Δίκτυο των Συνεργατών της, τους οποίους θεωρεί ως τους καλύτερους συμμάχους της.

Στο πλαίσιο αυτής της συμμαχίας και προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα, για ακόμα μια φορά, το Δίκτυό της, μας “συστήνει” πέντε συνεργάτες της, οι οποίοι μιλούν στην «Α.Α.» για τη δραστηριότητά τους και απαντούν στα τρία κοινά ερωτήματα που τους απευθύναμε:

 1. Πώς, πότε και γιατί επιλέξατε τη συνεργασία με τη Sofos Insurance Agency;
 2. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της συνεργασίας;
 3. Ποιες δυσκολίες δημιουργήθηκαν από την πανδημία και πώς διευκολύνθηκε η κατάσταση από τη συνεργασία σας με τη Sofos Insurance Agency;

Παναγιώτης Σουπιάδης

5 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μιλούν για τη συνεργασία τους με τη Sofos Insurance Agency

Οι «Ασφάλειες Σουπιάδη» μετρούν 25 χρόνια δραστηριοποίησης στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης

«Η εταιρεία μας, με εμπειρία 25 ετών στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, έχει μετεξελιχθεί από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε έναν σύγχρονο χρηματοοικονομικό σύμβουλο. Με προτεραιότητα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, το ήθος και την εντιμότητα στις συναλλαγές, και τη διαρκή εκπαίδευση, επιδιώκουμε καθημερινά τον μετασχηματισμό μας σε έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, διατηρώντας, όμως, ταυτόχρονα τους διαχρονικούς προσωπικούς δεσμούς φιλίας και εμπιστοσύνης με πελάτες και συνεργάτες.

 1. Η συνεργασία μας με τη Sofos Insurance Agency ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2019, με αφορμή την παλαιότερη φιλική μας σχέση με την οικογένεια Σοφού. εξαρχής, χωρίς δεσμεύσεις παραγωγής, χωρίς ακατανόητους όρους και προϋποθέσεις συνεργασίας και με μοναδική πρόθεση την προσπάθεια σύμπλευσης των εταιρικών αρχών μας. Σύντομα διαπιστώσαμε ότι πραγματικά μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες και πλέον αποτελεί έναν από τους καλύτερους συνεργάτες μας.
 2. Επικοινωνούμε καθημερινά, ακόμη και εκτός ωραρίου, με στελέχη και προσωπικό της εταιρείας, τα οποία έχουν τεχνογνωσία, καλή διάθεση αλλά και αντίληψη ότι τα προβλήματα πρέπει να επιλύονται άμεσα. Οι επενδύσεις της εταιρείας στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας, οι ιδιαίτερα ευρείες συνεργασίες της με το σύνολο σχεδόν της ασφαλιστικής αγοράς και η πληθώρα των διαθέσιμων ασφαλιστικών προγραμμάτων μας επιτρέπουν να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να αναπτύσσουμε παραγωγική δραστηριότητα χωρίς εμπόδια.
 3. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεν συναντήσαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Αντιθέτως, αντιμετωπίσαμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση ως πρόκληση και ευκαιρία για περαιτέρω ψηφιοποίηση παραγωγικών διαδικασιών, για ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών, για ανάπτυξή μας σε νέους κλάδους ασφάλισης. Η απρόσκοπτη λειτουργία της Sofos Insurance Agency κατά την περίοδο της πανδημίας αποδείχθηκε σημαντικός σύμμαχος στην προσπάθεια ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας μας».

Aλέξανδρος Ηλίας

5 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μιλούν για τη συνεργασία τους με τη Sofos Insurance Agency

Ο κ. Α. Ηλίας εργάζεται 15 χρόνια ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης

«Η σταδιοδρομία μου στον ασφαλιστικό χώρο ξεκίνησε από μικρή ηλικία, στο πλευρό του παππού μου Γεωργίου Κατσούλη (Ασφάλειες Κατσούλη ΑΕ), ο οποίος έχει παρουσία στον χώρο πάνω από 60 έτη. Από 17 χρονών, λοιπόν, έχοντας δίπλα μου τον παππού μου ως δάσκαλο και μέντορα, συνεχίζω με τον ίδιο ενθουσιασμό, αλλά με αρκετή παραπάνω πείρα.

 1. Στα τέλη του 2019, ήρθα σε επαφή με τον κ. Τριανταφυλλάκο (Υπεύθυνο Ανάπτυξης Κ/Δ Μακεδονίας στη Sofos Insurance Agency), ο οποίος μου παρουσίασε το πρόγραμμα των Ασφαλειών Σοφού και μου πρότεινε τη μεταξύ μας συνεργασία. Καθώς είμαι άνθρωπος υπέρ των συνεργασιών, λόγω των ποικίλων λύσεων που προσφέρουν στην ασφάλιση, ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τη Sofos Insurance Agency, αφού ξανασυναντήθηκα με τον κ. Τριανταφυλλάκο και τον κ. Γεώργιο
  Σοφό.
 2. Η απλότητα, η ευγένεια και η εξυπηρέτηση του ανθρώπινου δυναμικού της Sofos Insurance Agency είναι κάτι που σπανίζει στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Λειτουργούμε πραγματικά σαν οικογένεια, κάτι που σε συνδυασμό με την πληθώρα ασφαλιστικών προγραμμάτων, την καινοτομία, την άμεση εξυπηρέτηση και τη μηχανογραφική και διοικητική υποστήριξη μου δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που έψαχνα καιρό να βρω.
 3. Είναι τόσο δυνατό το παραπάνω πλεονέκτημα, που μπορώ να πω ότι, παρόλες τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, εγώ σαν γραφείο βρήκα τις λύσεις που ήθελα, ώστε η παραγωγή μου να μείνει ανεπηρέαστη και να παρουσιάσει αυξητική τάση. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως οι συνεργασίες πάντα θα επιφέρουν καρπούς στην ασφαλιστική αγορά, με οφέλη για όλους μας και, κυρίως, για τους πελάτες μας. Η ισχύς εν τη ενώσει».

Χάρης Μαρούσης

5 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μιλούν για τη συνεργασία τους με τη Sofos Insurance Agency

Οι «Ασφάλειες Μαρούσης» έχουν 15ετή παρουσία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, με δραστηριότητα στην περιοχή της Αθήνας

«Από το ξεκίνημα της δραστηριότητάς μας στην ασφαλιστική αγορά στηριζόμαστε στις προσωπικές σχέσεις, στη διερεύνηση των πραγματικών αναγκών και στη μακροχρόνια εμπειρία στον κλάδο επαγγελματικών οχημάτων (ταξί). Κύριο μέλημά μας, οι ισχυροί δεσμοί εμπιστοσύνης και η κατανόηση για τον άνθρωπο πίσω από τον πελάτη –ο άνθρωπος, άλλωστε, είναι η σιγουριά για το μέλλον.

 1. Στην αρχή της επαγγελματικής μου πορείας στην ασφαλιστική αγορά χρειαζόμουν απαραίτητα έναν σύμμαχο. Η Sofos Insurance Agency ήταν η λύση για το νέο μου εγχείρημα, καθώς η βοήθεια των ανθρώπων της προς το πρόσωπό μου υπήρξε αστείρευτη.
 2. Τα μεγαλύτερα προτερήματα από τη συνεργασία μας με τη Sofos Insurance Agency είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η απόλυτη συνεννόηση. Οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία προκύψει, κατά τη διάρκεια της εργασίας μας, το ανθρώπινο δυναμικό της Sofos Insurance Agency το προσεγγίζει με κατανόηση και το επιλύει.
 3. Οι δυσκολίες από την πανδημία δεν ήταν, ευτυχώς, ιδιαίτερα πολλές. Ωστόσο, η Sofos Insurance Agency, ακόμα και εν μέσω πανδημίας, μας προσέφερε νέες ολοκληρωμένες λύσεις μέσω των Ασφαλιστικών Εταιρειών, δίνοντάς μας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα και το κίνητρο για περισσότερη και πιο αξιόλογη εργασία.

Παναγιώτης Μπαρπαγιάννης

5 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μιλούν για τη συνεργασία τους με τη Sofos Insurance Agency

Ο κ. Π. Μπαρπαγιάννης εργάζεται 4 χρόνια ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ναυπάκτου

«Η ευθύνη που πηγάζει από την ενασχόληση με τον ασφαλιστικό κλάδο αποτέλεσε για εμένα μια ενδιαφέρουσα πρόκληση, για την περαιτέρω επαγγελματική μου εξέλιξη. Οι προκλήσεις, αλλά και οι ευκαιρίες που παρέχει ο κλάδος αποτελούν γόνιμο πεδίο περαιτέρω παγίωσής του στην ελληνική κοινωνία ως απαραίτητος μοχλός ατομικής ευημερίας.

 1. Η συνεργασία μου με τη Sofos Insurance Agency ξεκίνησε το 2018, κατόπιν της τιμητικής πρότασής τους για συνεργασία.
 2. Τη Sofos Insurance Agency την αισθάνομαι ως οικογένεια, λόγω του ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος, της συνεχούς μετεκπαίδευσης και της δυνατότητας που μου δίνεται για επαγγελματική μετεξέλιξη. Επιπλέον, η πληθώρα ασφαλιστικών προγραμμάτων, που παρέχει η εταιρεία, μου δίνει την ευελιξία παροχής διαφορετικών υπηρεσιών στους πελάτες μου, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους.
 3. Η πανδημία δημιούργησε νέες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες στον ασφαλιστικό κλάδο, όπως θεωρώ ότι συνέβη και με τους περισσότερους επαγγελματικούς κλάδους. Στη Sofos Insurance Agency, λόγω της εξαιρετικής μηχανογράφησης αλλά και εκμετάλλευσης του συνόλου των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, μας δόθηκε η δυνατότητα ανάπτυξης ενός νέου μοντέλου συνεργασίας με τους πελάτες μας, με στόχο πάντα την αμεσότερη και καλύτερη εξυπηρέτησή τους».

Σπυρίδων Ποντίκης

5 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μιλούν για τη συνεργασία τους με τη Sofos Insurance Agency

Ο κ. Σπ. Ποντίκης εργάζεται 17 χρόνια ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, δραστηριοποιούμενος στην περιοχή του Περιστερίου

«Η ενασχόλησή μου με την ασφαλιστική αγορά ξεκίνησε το 2005. Και ενώ αρχικά αντιμετώπισα το επάγγελμα του ασφαλιστή ως δευτερεύον, στη συνέχεια η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η γενικότερη επικοινωνία με τους ανθρώπους το κατέστησαν κύριο επάγγελμά μου. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα πάντα τη σκέψη να ανοίξω το δικό μου ασφαλιστικό γραφείο. Έτσι, λοιπόν, τον Μάρτιο του 2015, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Άνοιξα το ασφαλιστικό μου γραφείο στο Περιστέρι Αττικής και το “ταξίδι μου” ξεκίνησε και συνεχίζεται.

 1. Σε συζητήσεις με άλλους συναδέλφους ενημερώθηκα για μία μεσιτική ασφαλιστική εταιρεία με σοβαρότητα. Έτσι, τον Απρίλιο του 2016, μετά από συνάντηση με τους κυρίους Γεώργιο & Θρασύβουλο Σοφό, ξεκίνησε η συνεργασία μας με τη Sofos Insurance Agency. Η αξιοπιστία, η σιγουριά, το όραμα και το γεγονός ότι η διοικητική ομάδα της είναι δίπλα στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ήταν κάποιοι από τους λόγους που ξεκινήσαμε τη συνεργασία και δεν το μετανιώσαμε ούτε στιγμή.
 2. Η άμεση λύση στα θέματα που προκύπτουν με τις ασφαλιστικές, η γρήγορη εξυπηρέτηση, η άμεση απόκριση του τηλεφωνικού κέντρου και η άψογη μηχανογράφηση με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, καθιστούν τη συνεργασία με τη Sofos Insurance Agency εξαιρετική!
 3. Όπως όλοι οι κλάδοι της οικονομίας δέχτηκαν πλήγμα με την πανδημία, έτσι και ο κλάδος των ασφαλειών. Μάλιστα, αρκετά μεγάλο, διότι υπό τον φόβο της, χάθηκε η επαφή με τους ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Sofos Insurance Agency είναι δίπλα μας συνέχεια. Με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, την απρόσκοπτη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου και τις συνεχείς τηλε-εκπαιδεύσεις, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να δώσουμε ασφαλιστικές λύσεις στους πελάτες μας».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας