Διαμεσολαβούντες

3P Insurance και ΕΛΠΑ Ασφάλειες διευρύνουν τη συνεργασία τους

Σήμερα, 19/06/2024, η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ και η 3P Insurance ολοκλήρωσαν μια συμφωνία διεύρυνσης και ανάπτυξης της συνεργασίας τους, στο πλαίσιο μιας στρατηγικής επανατοποθέτησής τους στην Ασφαλιστική αγορά με σκοπό τη μεγαλύτερη πρόσβαση σε σύγχρονες ασφαλιστικές προτάσεις στον ελληνικό και διεθνή χώρο.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η συμφωνία αυτή διευρύνει την γκάμα των ειδικών προϊόντων και εν γένει όλων των υπηρεσιών που κάθε μια προσφέρει σήμερα στην Ασφαλιστική Αγορά, και η οποία θα είναι πλέον διαθέσιμη στο σύνολο των δικτύων τους.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, που ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τα συμβαλλόμενα μέρη, η 3Ρ θα συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ με ποσοστό 50%.

Η διοίκηση της ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ θα παραμείνει στην οικογένεια Καπάνταη.

Η κίνηση αυτή παρακολουθεί το ρεύμα της εποχής που επιβάλλει μεγαλύτερα εταιρικά σχήματα, απαιτεί ποιοτικές συνέργειες και δημιουργεί έναν από τους ισχυρότερους πόλους της Ασφαλιστικής Αγοράς με σημαντικά οφέλη  για τις συμβαλλόμενες εταιρείες, αλλά κυρίως για τους 1.400 συνεργάτες και τους 240.000 πελάτες που ήδη τους εμπιστεύονται.

Η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας των δύο εταιρειών είναι βασικός τους στόχος και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών των συνεργατών τους.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας