Εκπαίδευση

3ος κύκλος εκπαίδευσης Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Financial Planners

Μετά την πρόσφατη τελετή απονομής των ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων EFICERT στους πρώτους 30 Έλληνες Financial Planners HFPA με καλεσμένους εκπροσώπους της ασφαλιστικής αγοράς, θεσμικών φορέων και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Νότη Μηταράκη ο οποίος χαιρέτησε την προσπάθεια των επαγγελματιών για αναβάθμιση τόσο των γνώσεών τους όσο και της ποιοτικότερης εξυπηρέτησης προς τους πελάτες τους, δρομολογείται και ο 3ος κύκλος εκπαίδευσης.

Η πιστοποίηση EFICERT ολοκληρώνεται μετά από εξάμηνη εκπαίδευση και απαιτητικές εξετάσεις (στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα) μέσω του στρατηγικού συνεργάτη της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος, την KPMG και έχει προγραμματισθεί για τέλος Σεπτεμβρίου 2014 αποκλειστικά για τα μέλη της HFPA.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής είναι η 12η Σεπτεμβρίου 2014 (www.hfpa.gr).

Οι πιστοποιημένοι Χρηματο-ασφαλιστικοί σύμβουλοι μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες σε οποιαδήποτε χώρα- κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής ένωσης, έχοντας αποκτήσει την ίδια πιστοποίηση, και εκπαίδευση, με τις ίδιες εις βάθος γνώσεις για προϊόντα και αποτελεσματικές πωλήσεις που καλύπτουν τα σύγχρονα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Ένας Financial Planner μπορεί να αποτελέσει ουσιαστικό συνεργάτη για τον Έλληνα πολίτη αφού μπορεί να τον βοηθήσει ουσιαστικά στην κάλυψη των χρηματο-ασφαλιστικών του αναγκών, μέσω εγκεκριμένης διαδικασίας και μεθοδολογίας, συμβάλλοντας στην επίτευξη των ατομικών και οικογενειακών του στόχων.

Μέλη της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος (Hellenic Financial Planners Association – HFPA) μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ένωσης (www.hfpa.gr).

Στοιχεία επικοινωνίας: Τ.Θ. 67265, 151 02 Μελίσσια, Τ 211 8006623 Ε [email protected]

Τ. 67265, 151 02 Μελίσσια, Τ 211 8006623 Ε [email protected], S www.hfpa.gr

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας