Κύπρος

36 κλίνες δώρισαν οι ασφαλιστές της Κύπρου στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Συνολικά 36 κλίνες, δωρεά του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), παραδόθηκαν στις 28 Νοεμβρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπως πληροφορούμαστε από το alphanews.live.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρεται ότι «ο ΣΑΕΚ, αρωγός του Υπουργείου Υγείας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση του ιού SARS-CoV-2 στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας με τη δωρεά 36 κλινών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Ανταποκρινόμενες στις προκλήσεις της εποχής οι ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο προχώρησαν στη δωρεά ύψους 100 χιλιάδων ευρώ, στηρίζοντας έτσι την κοινωνία στη μάχη κατά του COVID-19».

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια τελετής παράδοσης των κλινών, ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, συνεχάρη τον ΣΑΕΚ για τη δωρεά και ευχαρίστησε εκ μέρους της πόλης «τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών γι’ αυτή τη μεγάλη κοινωνική του προσφορά. Ο εξοπλισμός των δημόσιων Νοσοκομείων και ιδιαίτερα της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Λάρνακας είναι ιδιαίτερα σημαντικός».

Ο Γενικός Διευθυντής ΟΚΥπΥ Λάρνακας – Αμμοχώστου, κ. Γιώργος Καροτσάκης, ευχαρίστησε επίσης τον Σύνδεσμο «για τη μεγάλη και γενναιόδωρη δωρεά με 36 κλίνες, μέσα από την οποία ο αριθμός των κλινών του Νοσοκομείου θα ανέλθει στις 200».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΕΚ, κ. Ανδρέας Αθανασιάδης, εξέφρασε ευχαριστίες στα μέλη του Συνδέσμου για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν από την πρώτη στιγμή και χαρακτήρισε «πολύ σημαντική» τη σημερινή μέρα για την ασφαλιστική βιομηχανία.

Πρόσθεσε ότι «σήμερα παραδίδονται 36 κλίνες τις οποίες δώρισε ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών προς τα δημόσια νοσηλευτήρια. Αυτή την περίοδο με την έξαρση της πανδημίας η κάθε προσφορά προς τα δημόσια νοσηλευτήρια βοηθά στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας», είπε και εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες «στο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και με τη δωρεά των 100 χιλιάδων ευρώ, έκανε δυνατή την παραχώρηση των κλινών προς στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας».

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/harisan-36-klines-sto-geniko-nosokomeio-larnakas

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας