31 Μαρτίου η καταληκτική προθεσμία υποβολής των βεβαιώσεων «επαναπιστοποίησης»

1929

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών υπενθυμίζει στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές μέλη του ότι στις 31 Μαρτίου είναι η καταληκτική προθεσμία υποβολής των βεβαιώσεων «επαναπιστοποίησης».

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Ε.Ε.Α., καλεί όλους, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός, να μην αφήσουν την υποβολή των βεβαιώσεων για την τελευταία στιγμή. «Η ανταπόκριση των επαγγελματιών σε αυτή τη διαδικασία είναι σημαντική».

Οι βεβαιώσεις «επαναπιστοποίησης» θα υποβληθούν στο Ε.Ε.Α. ηλεκτρονικά, μέσω του e-Επιμελητηρίου, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο και ακολουθώντας τις οδηγίες.

Ενέργειες για όσους υπολείπονται ωρών επανεκπαίδευσης

Παράλληλα, στο ίδιο δελτίο τύπου το Ε.Ε.Α. αναφέρει ότι «συνεχίζει την προσπάθεια να δοθεί παράταση χρόνου ώστε όσοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές το χρειάζονται να συμπληρώσουν τις ώρες που υπολείπονται και να αποφύγουν την έσχατη συνέπεια της απώλειας της άδειάς τους. 

»Εκτιμάται ότι το σχετικό αίτημα έχει εισακουσθεί οπότε και θα δοθεί αυτή η αναγκαία για κάποιους “τελευταία ευκαιρία”».

Στο πλαίσιο αυτό το Ε.Ε.Α. ζητά να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές τα στοιχεία επικοινωνίας τους και τις ώρες που χρειάζονται για να συμπληρώσουν την επανεκπαίδευσή τους στο mail:  [email protected]

«Είναι σημαντικό να υπάρξει ανταπόκριση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ώστε να καταγραφεί η πραγματική εικόνα για το σύνολο των περιπτώσεων  και το σύνολο των ωρών που λείπουν.  

»Στόχος είναι να διερευνηθεί η ενιαία δυνατότητα στήριξής τους από το Ε.Ε.Α. με τη διοργάνωση σεμιναρίων που θα καλύψουν τα κενά της επανεκπαίδευσης», επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

  • Ετικέτες
  • EEA
Προηγούμενο άρθροΑπό την Generali στην Εθνική το ομαδικό των υπαλλήλων της «ISO PLUS A.E»
Επόμενο άρθρο“Building resilience” το θέμα του 12ου Διεθνούς Συνεδρίου της Insurance Europe