Διαμεσολαβούντες

30 χρόνια Mega Insurance με εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Η Mega Insurance συμπληρώνει φέτος τα 30 της χρόνια και το γιόρτασε με ένα εντυπωσιακό Gala την Παρασκευή 29 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν πέραν των 200 συνεργατών της Β. Ελλάδας και εκπρόσωποι της ασφαλιστικής αγοράς, στελεχών και κοινωνικών φορέων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κύριος Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και η πρώτη γυναίκα χρυσή ολυμπιονίκης στην Ελλάδα, κυρία Βούλα Πατουλίδου, η οποία σε μία σύντομη ομιλία, μοιράστηκε με το κοινό τις αξίες που αποτέλεσαν την δική της κινητήριο δύναμη για την κατάκτηση της πρωτιάς, αξίες κοινές με αυτές της Mega Insurance.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, παρακολουθώντας τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από την πορεία της Mega Insurance στοn χρόνο μέσα από ένα video που κατάφερε να συγκινήσει και να θυμίσει τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της εταιρείας.

Με αφορμή τα 30ά γενέθλια ο Γενικός Διευθυντής, Τάσος Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε στους στόχους και τις δράσεις τις εταιρείας για τα επόμενα 30 χρόνια και δήλωσε ότι η εταιρεία θα δουλέψει σκληρά με αφοσίωση, πρόγραμμα, όραμα και αποφασιστικότητα ώστε το 2019 να είναι ακόμη καλύτερο. Επίσης ευχαρίστησε για τη στήριξη το ανθρώπινο δυναμικό της Mega Insurance που αγωνίζεται καθημερινά για να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες.

Για τον πρόεδρο της Εταιρείας, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, η φετινή επέτειος δεν αποτελεί απλά έναν καλό λόγο για εορτασμούς αλλά και μια υπόσχεση για νέες επιτυχίες και κατακτήσεις, καθώς όπως δήλωσε, η Διοίκηση της εταιρείας θα συνεχίσει να αφουγκράζεται τα μηνύματα της ασφαλιστικής αγοράς και θα καταστρώνει νέες στρατηγικές, βλέποντας πάντα μπροστά.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις 25 συνεργατών που διακρίθηκαν παραγωγικά τη προηγούμενη χρονιά και το μουσικό πρόγραμμα του κέντρου LIVE STAGE διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και η γιορτή συνεχίζεται καθώς η εταιρεία σκοπεύει να γιορτάσει περήφανα τα 30 χρόνια ανοδικής πορείας στην ασφαλιστική αγορά, με σειρά εκδηλώσεων.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας