Εκδηλώσεις

2ο Conference “Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα”, 20 Φεβρουαρίου, Ζάππειο

20 έγκριτοι ομιλητές παρουσιάζουν τις ευκαιρίες για επενδύσεις στην Ελλάδα

Τα νέα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και οι ευκαιρίες για επενδύσεις θα παρουσιαστούν στο 2ο Conference “Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα”, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, 9:00-16:00, στην αίθουσα “Ολυμπία” στην Αίγλη Ζαππείου.

Η εκδήλωση οργανώνεται από την εταιρεία Επικοινωνίας, Εκδόσεων, Διαφημίσεων και Συνεδρίων fmw financial media way, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Στο 2ο Conference “Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα” θα μιλήσουν γύρω στους 20 ειδικούς και θα καλύψουν τις εξής Ενότητες:

 • Φορολογικά, Επενδυτικά, Χρηματο-οικονομικά
 • Ακίνητα
 • Τουρισμός
 • Ναυτιλία
 • Ενέργεια
 • Καινοτομία και start up εταιρείες

Στα πλαίσια αυτά, το 2ο Conference θα διερευνήσει:

 • Τα νέα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας
 • Τα νέα μέτρα που λαμβάνονται για περαιτέρω εξυγίανση και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας
 • Τις αλλαγές που προωθούνται στο επενδυτικό πλαίσιο για προσέλκυση ξένων επενδύσεων
 • Τις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται στο φορολογικό πλαίσιο της  Ελλάδας
 • Τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε διάφορους τομείς για προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Στόχοι του Conference

Κεντρική στόχευση του Conference είναι να διερευνήσει τα νέα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και να αναδείξει τις προοπτικές για προσέλκυση επενδύσεων. Στα πλαίσια αυτά θα εξεταστούν το οικονομικό περιβάλλον, το επενδυτικό πλαίσιο, το φορολογικό καθεστώς και οι συγκεκριμένες ευκαιρίες που υπάρχουν στους διάφορους τομείς για επενδύσεις στην Ελλάδα. Μέσα απ’ αυτή τη διερεύνηση, θα διαφανούν οι προϋποθέσεις και οι προοπτικές για επενδύσεις στην Ελλάδα. Ακόμα το Conference, επιδιώκει να συμβάλει στην προσπάθεια για ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας και την προσέλκυση σημαντικών επενδυτικών σχεδίων, που θα τονώσουν την ανάπτυξη της οικονομίας, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και γενικά θα βοηθήσουν στη δημιουργία ποιοτικών έργων υποδομής στην Ελλάδα.

Ομιλητές

Στο Conference έχουν προσκληθεί για να μιλήσουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους Υπουργοί, στελέχη κυβερνητικών τμημάτων αρμόδιοι για τις επενδύσεις, Τράπεζες, επενδυτικοί φορείς, ελεγκτικοί οίκοι, τεχνοκράτες και όμιλοι ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων.

Συμμετοχές

Το κόστος συμμετοχής στο Conference, που περιλαμβάνει την παρακολούθηση των εργασιών του καθώς και όλα τα γεύματα ανέρχεται στο ποσό των €250+ΦΠΑ.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους που ασχολούνται με τον τομέα των επενδύσεων στην Ελλάδα.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της εν λόγω εκδήλωσης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία fmw financial media way στα τηλέφωνα +302107244293 (Αθήνα) ή στο +35722342005 (Κύπρος) ή περισσότερες λεπτομέρειες στο www.fmw.com.cy

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας