Εκπαίδευση

Σεμινάριο για τις Ασφαλίσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων & εγκαταστάσεων από το ΕΙΑΣ

Το ΕΙΑΣ θα πραγματοποιήσει, τη Δευτέρα 12, Τρίτη 13 & Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, 16:00 – 19:20, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα τις Ασφαλίσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων & εγκαταστάσεων.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, διάρκειας δώδεκα (12) εκπαιδευτικών ωρών έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει πλήρη και συγκροτημένη γνώση της αγοράς των φωτοβολταϊκών συστημάτων και εγκαταστάσεων, ενώ αναλύει ενδελεχώς τις βάσεις και τα χαρακτηριστικά της ασφάλισής τους, με έμφαση στο γενικό και το ειδικό περιεχόμενο των ασφαλιστικών καλύψεων και των ωφελειών που απορρέουν υπέρ των πελατών, νομικών προσώπων και ιδιωτών.

Ταυτοχρόνως το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο παρέχει στους συμμετέχοντες τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία υπέρ της ασφάλισης φωτοβολταϊκών συστημάτων και εγκαταστάσεων, ώστε να συμβάλει αποτελεσματικά στην περαιτέρω ανάπτυξη αυτού του κλάδου ασφαλιστικής δραστηριότητας και στην ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεων τέτοιων ασφαλιστικών προϊόντων.

Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι ο κος Αργύρης Πανούσης, Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) και Ειδικός Πραγματογνώμονας, με αξιοπρόσεκτη εμπειρία πλέον των 6.000 αυτοψιών, κατά την τελευταία 20ετία, καθώς και σημαντική εμπειρία στη μελέτη σχεδίασης και κατασκευής φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Τεχνικός Σύμβουλος Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και άλλων οργανισμών επί θεμάτων Insurance Product Engineering φ/β συστημάτων και εγκαταστάσεων.

Προσκεκλημένος Guest Speakerείναι ο κος Κωνσταντίνος Τσολακίδης, Τεχνικός Σύμβουλος επί θεμάτων περιβαλλοντικών Ασφαλίσεων και Ασφαλίσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του Ομίλου INTERAMERICAN, Environmental Engineear των Πανεπιστημίων Michigan State University και University of Michigan Ann Arbor (B.S., M.S.) με σημαντικές διαπιστεύσεις εξειδίκευσης επί του αντικειμένου, ελληνικές και διεθνείς.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας