Εκδηλώσεις

2.021 μερίδες φαγητού από τον Σ.Ε.Σ.Α.Ε. για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης, ετοίμασε και διέθεσε 2.021 μερίδες φαγητού.

Αυτή η ξεχωριστή δράση εθελοντισμού και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, που ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποιεί για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, έλαβε χώρα το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021, στο «Κέντρο της Γης» στο Πάρκο Τρίτση.

Οι εθελοντές του Συνδέσμου με μεγάλο ενθουσιασμό, κέφι και διάθεση για προσφορά, ανέλαβαν δράση και προετοίμασαν, μαγείρεψαν, συσκεύασαν και παρέδωσαν 2.021 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας.

Τις συνταγές των φαγητών που προσφέρθηκαν επιμελήθηκε ο γνωστός chef  Γιάννης Λουκάκος.

Παράλληλα της δράσης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στον Πύργο της Βασιλίσσης, υλοποιήθηκαν προγράμματα σχεδιασμένα από παιδαγωγούς, για τα παιδιά, έγινε ενημέρωση των συμμετεχόντων από τους περιβαλλοντολόγους συνεργάτες της Οργάνωσης ΓΗ για την τροφική αλυσίδα, τις λειτουργίες της φύσης και τη σχέση του ανθρώπου με αυτή.

Σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, επιλέχθηκαν οι φορείς που ωφελήθηκαν της δράσης του ΣΕΣΑΕ, οι οποίοι είναι:

  • Το Ίδρυμα Γαλήνη, το οποίο ήταν αποδέκτης 521 μερίδων.
  • Ο ιερός ναός Προφήτη Ηλία Ροδόπολης, το οποίο ήταν αποδέκτης 300 μερίδων.
  • Η Δομή Στάση Ζωής, η οποία ήταν αποδέκτης 600 μερίδων.
  • Ο Όμιλος Unesco Πειραιώς & Νήσων, ο οποίος ήταν αποδέκτης 600 μερίδων.

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, «ευχαριστεί θερμά όλους όσους κατάφεραν, παρά τις δύσκολες συνθήκες, να συμμετάσχουν στο εγχείρημα και συνετέλεσαν στην επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στους Χορηγούς, όπως και στην «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ» και το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα, για ακόμη μια φορά την προσπάθεια αυτή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο αξίζει στους εθελοντές για την παρουσία, τη διάθεση και την εργασία τους».

Οι εθελοντές του Συνδέσμου, έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, προσβλέποντας σε μεγαλύτερο στόχο αριθμού μερίδων φαγητού και σε μεγαλύτερη συμμετοχή στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς.

Χορηγοί της δράσης ήταν οι AON – Πλατινένιος Χορηγός, ERGO, EUROLIFE FFH & HOWDEN MATRIX S.A.  – Χρυσοί Χορηγοί.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας