2.000 μερίδες φαγητό μαγείρεψαν τα μέλη του ΣΕΣΑΕ σε συνεργασία με την Οργάνωση ΓΗ

3094

Το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019, περισσότεροι από 150 εθελοντές – μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών, αλλά και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της ασφαλιστικής αγοράς, έδωσαν, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ραντεβού στο «Κέντρο της Γης» στο Πάρκο Τρίτση, για να γιορτάσουν την Ημέρα Ασφάλισης με μία ξεχωριστή δράση εθελοντισμού και παροχής στο κοινωνικό σύνολο.

Οι εθελοντές του Συνδέσμου με τα παιδιά τους και φέτος με μεγάλο ενθουσιασμό, κέφι και διάθεση για προσφορά, ανέλαβαν δράση και προετοίμασαν, μαγείρεψαν, συσκεύασαν και παρέδωσαν 2.000 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας.

Στη φετινή δράση συμμετείχαν και 8 ανήλικα ασυνόδευτα παιδιά, αφγανικής καταγωγής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, τα οποία φιλοξενούνται στη δομή Μαραθώνα.

Τις συνταγές των φαγητών που προσφέρθηκαν επιμελήθηκε ο γνωστός chef Γιάννης Λουκάκος.

Παράλληλα της δράσης υπήρχαν προγράμματα  σχεδιασμένα τόσο από παιδαγωγούς, για τα παιδιά, όσο και από περιβαλλοντολόγους συνεργάτες της Οργάνωσης ΓΗ, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες για την τροφική αλυσίδα, τις λειτουργίες της φύσης και τη σχέση του ανθρώπου με αυτή.

Την προσοχή των παρευρισκόμενων συγκέντρωσε και η ξενάγηση στον Πύργο της Βασιλίσσης με τη γευστική δοκιμή των εξαιρετικών κρασιών του κτήματος.

Σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, οι 2.000 μερίδες φαγητού διανεμήθηκαν στους παρακάτω φορείς:

  • Φωλιά Αετού. Παρέλαβε 100 μερίδες φαγητό.
  • Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία Ροδόπολης. Παρέλαβε 500 μερίδες φαγητό.
  • Φάρος Ελπίδας. Παρέλαβε 400 μερίδες φαγητό.
  • Ίδρυμα Γαλήνη. Παρέλαβε 000 μερίδες φαγητό.

Ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης: τους εκπροσώπους του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», της «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ», τον κ. Γιάννη Λουκάκο, κυρίως όμως τη δύναμή του …τους εθελοντές που τον τίμησαν με την παρουσία, τη διάθεση και την εργασία τους!

Χορηγοί ΣΕΣΑΕ:

  • “AON” – Πλατινένιος Χορηγός,
  • “ERGO”, “EUROLIFE ERB” & “MATRIX BROKERS  S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί.
  • “NP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Ε.Α.Ε.” – Χορηγός.
Προηγούμενο άρθροΑυλαία για την ERGO Marathon Expo και τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Επόμενο άρθροΕνισχύουν τη συνεργασία τους Interamerican και Ευρωκλινική Αθηνών