1ο βραβείο για την Εθνική Ασφαλιστική στα Famous Brands

3198
κ. Σταύρος Κωνσταντάς, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος
O κ. Σταύρος Κωνσταντάς, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

Το 1ο Βραβείο Καλύτερης Φήμης στην κατηγορία της, ανάμεσα σε όλα τα brand names της ελληνικής αγοράς, απέσπασε η Εθνική Ασφαλιστική στο πλαίσιο των  Famous Brands για το έτος 2017.

Η διάκριση της 1ης θέσης στα Famous Brands προέκυψε, από ανεξάρτητη έρευνα με αυθόρμητες (χωρίς λίστα) απαντήσεις κοινού και αποτελεί ακόμη μια απόδειξη ότι η Εθνική Ασφαλιστική είναι σημείο αναφοράς και αξιοπιστίας τόσο για τους ασφαλισμένους της, όσο και για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Η σημαντική αυτή διάκριση αναδεικνύει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση που απολαμβάνει η Εθνική Ασφαλιστική από το ευρύ κοινό, σε μια χρονιά -σταθμό για τον θεσμό των Famous Brands, που συμπληρώνουν φέτος 10 χρόνια συνεχούς μέτρησης της φήμης.

Με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην έρευνα, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, δήλωσε:

«Αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά η διάκριση αυτή που προέρχεται από το ευρύ κοινό. Η Εθνική Ασφαλιστική, με 127 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, στηρίζει έμπρακτα και δυναμικά την ιδιωτική ασφάλιση και την ελληνική κοινωνία, στέκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για τη ζωή, την υγεία, τη σύνταξη, την περιουσία και την επιχείρηση.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών των ασφαλισμένων μας σε όλες τις φάσεις της ζωής τους, καθώς και η στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Θέλουμε πάντα να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, βελτιώνοντας συνέχεια τις λειτουργικές και επιχειρηματικές δομές μας και χτίζοντας διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας».

Προηγούμενο άρθρο+3,1% η παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου – Μαΐου 2018
Επόμενο άρθροΦωκίων Καραβίας: «Το 2017 η Eurobank πέτυχε όλους τους στόχους της»