Διαμεσολαβούντες

1.224 υποψήφιοι στις εξετάσεις πιστοποίησης της ΤτΕ στη Θεσσαλονίκη

Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου θα διενεργηθούν στη Θεσσαλονίκη οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων.

Από τους 1.224 υποψηφίους, 974 θα εξεταστούν για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, 25 για την πιστοποίηση Μεσίτη Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων και 225 για την πιστοποίηση Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΤτΕ, οι εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού επαγγελματικών γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020. 

Οι εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού επαγγελματικών γνώσεων Μεσίτη Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων και οι εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού επαγγελματικών γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020.  

Οι κατάλογοι των υποψηφίων και περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στον διαδικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας