Εταιρείες

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Santa Safe από την Generali

Ένα πρωτότυπο κάλεσμα προς τους χρήστες του Facebook απευθύνει η Generali, με τον διαγωνισμό “Santa Safe”. Στόχος, η προστασία του Αϊ Βασίλη, που προετοιμάζεται… Πώς θα προστατέψει τον εαυτό του, τους υπαλλήλους του και τα δώρα, από τα ρίσκα της χαρμόσυνης –αλλά παράλληλα δύσκολης– αποστολής του;

Οι χρήστες του Facebook καλούνται να συμμετάσχουν στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό “Santa Safe” και να γράψουν τη δική τους ασφαλιστική κάλυψη στο φανταστικό πολυασφαλιστήριο συμβόλαιο, που καλύπτει τον Άγιο Βασίλη και την αποστολή των δώρων, χρησιμοποιώντας τη φαντασία, το χιούμορ και τη δημιουργικότητα τους!

Τρεις τυχεροί, που θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση, θα κερδίσουν ετήσια ασφάλιση Υγείας, μέσω του προγράμματος Health Keeper, & πρόσθετη οδοντιατρική κάλυψη Dental Protection. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα μετατροπής του ασφαλιστηρίου σε Family Edition, για την κάλυψη ολόκληρης της οικογένειας!

Το μόνο που έχει να κάνει όποιος θέλει να προτείνει μια κάλυψη για τον Άγιο Βασίλη και την ομάδα του είναι να επισκεφθεί τη σελίδα της Generali Hellas στο Facebook (https://www.facebook.com/GeneraliHellas/).

Δεν απαιτούνται ειδικές τεχνικές γνώσεις, παρά μόνο γιορτινή διάθεση και φαντασία!

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας