Εταιρείες

ΥΠΕΥΘΥΝΑ τοποθετούνται οι επικεφαλής της ασφαλιστικής αγοράς

Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γεν. Δ/ντής της ERGO, και η κα Φιλίππα Μιχάλη, Εντεταλμένη Σύμβουλος και Γενική Δ/ντρια της ALLIANZΕλλάδος, σε επιστολές τους προς το παραγωγικό δυναμικό και τους συνεργάτες των εταιρειών τους αναφέρουν τα εξής:

 

  • «Αγαπητοί Συνεργάτες,

Με αφορμή τις ραγδαίες οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η ERGO, έχοντας ισχυρότατη μετοχική βάση, οικονομική ευρωστία και διαχρονικά ορθολογική διαχείριση, συνεχίζει να ανταποκρίνεται απρόσκοπτα στις υποχρεώσεις της απέναντι στους Ασφαλισμένους, στους Συνεργάτες και το Προσωπικό της, σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και προνοητικότητα έχουμε σχεδιάσει πρακτικές εναλλακτικές λύσεις, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση κάθε έκτακτου και ακραίου γεγονότος, που θα μπορούσε να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μας και την εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων.

Τώρα, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία πρωτόγνωρη και απρόσμενη συγκυρία, με οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις, όλο το Διοικητικό Προσωπικό της ERGO, οι άμεσοι Συνεργάτες μου, αλλά και εγώ προσωπικά, παραμένουμε δίπλα σας, ώστε από κοινού να εφαρμόσουμε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις σε κάθε δυσκολία που θα μπορούσε να ανακύψει στο πλαίσιο των καθημερινών εργασιών μας. Παράλληλα, ο Τομέας Εμπορικών Λειτουργιών, θα θέσει άμεσα στη διάθεσή σας όλες τις προσωρινές ρυθμίσεις που έχουμε αποφασίσει, προκειμένου να διευκολύνουμε τις καθημερινές συναλλαγές σας με τους ασφαλισμένους και την εταιρία μας, μέχρι την εξομάλυνση της λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος της χώρας.

Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, αλλά και για την ψυχραιμία και εγρήγορση που επιδεικνύετε

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Θεόδωρος Κοκκάλας».

 

  • «Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σε συνέχεια των τελευταίων κρίσιμων εξελίξεων θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι συνεχίζουμε τις εργασίες μας με σκοπό να ανταποκρινόμαστε απρόσκοπτα στις υποχρεώσεις μας προς όλους, πελάτες, συνεργάτες και ανθρώπινο δυναμικό.

Στόχος μας ανέκαθεν ήταν να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που αποτελούν τη χρηματοοικονομική μας κοινότητα. Η ισχυρή κεφαλαιακή βάση της Εταιρείας σε συνδυασμό με τη συνετή διαχείριση των λειτουργιών του Οργανισμού, διασφαλίζει ότι είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια ειδικά σε έκτακτες περιστάσεις.

Όλος ο διοικητικός μηχανισμός της Εταιρείας είμαστε στη διάθεση πελατών και συνεργατών για να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια σε αιτήματα και ερωτήματα που προκύπτουν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας για την ψυχραιμία, την υπευθυνότητα και την προσήλωση στα καθήκοντά σας με στόχο τη θωράκιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων μας,

Με εκτίμηση,

Φιλίππα Μιχάλη»

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας