Εταιρείες

Τι είναι το #LiveWell και πώς μπορεί να γίνει το κέντρο της Αθήνας πορτοκαλί;

Σε δημιουργία νέων σελίδων σε Facebook και LinkedIn προχώρησε η ING, με στόχο να αποτελέσουν ένα μοναδικό σημείο συνάντησης όλων των φίλων της εταιρείας, όπου μπορούν να ενημερώνονται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και τα προϊόντα-ναυαρχίδες της ING, όπως τα προγράμματα Orange Cross και Orange Easy.

 Η ΙΝG έχει ήδη ξεκινήσει  τις επικοινωνιακές ενέργειες  στη σελίδα  ING Greece/ ING Ελλάδος , στο Facebook, όπου παρέχονται χρήσιμες συμβουλές και tips, που αποσκοπούν στη βελτίωση του επίπεδου ζωής όλων μας. Παράλληλα, η νέα διαδικτυακή κοινότητα, τροφοδοτεί τους φίλους της με μοναδικά apps, αλλά και πρακτικές, που με σύνθημα το «Live Well», τους ωθούν να αθλούνται περισσότερο, υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί σημείο εκκίνησης  του διαγωνισμού “Live Well Fridays”, που θα διεξάγεται σε εβδομαδιαία βάση και αποτελεί μέρος μίας σειράς διαδραστικών ενεργειών που αφορούν στην επερχόμενη εκδήλωση “ING Live Well” που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου 2014 στο κέντρο της Αθήνας. Οι ενέργειες αυτές περιλαμβάνουν διαγωνισμούς  και δημιουργία apps, όπου θα δίνεται η ευκαιρία στους χρήστες να  κερδίζουν πλούσια δώρα μέσω κλήρωσης. 

#INGGreece

#LiveWell

#OrangeCross

#OrangeEasy

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας