Διαμεσολαβούντες

Συνεργασία Mega Brokers με το πρακτορείο Νίνος και Συνεργάτες

Η Mega Brokers ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με το ασφαλιστικό πρακτορείο Νίνος & Συνεργάτες για τη συν-προώθηση ασφαλιστικών εργασιών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Mega Brokers, τα «δύο γραφεία, με πολυετή και επιτυχημένη πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο, προσδοκούν μέσω της συνεργασίας αυτής τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα σε επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστίας και επιλογών».

Στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη, ενίσχυση του Δικτύου Πωλήσεων και η πρόσβαση συνεργατών, πελατών σε ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ώστε να προκύπτει ωφέλιμη σχέση και για τα δύο μέρη, Συνεργάτη και Πελάτη.

Στο πλαίσιο αυτής της συνέργειας, η εταιρεία Νίνος & Συνεργάτες θα συστεγαστεί στα κεντρικά γραφεία της Mega Brokers, επί της Λ. Συγγρού 122, όπου θα βρίσκονται και όλες οι διοικητικές υπηρεσίες.

«Πιστεύουμε ολόψυχα ότι η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει μία ακόμη επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση για την πορεία και εξέλιξη των δυο εταιρειών», τονίζεται εν κατακλέιδι.

Στη φωτ. ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Δ/νων Σϋμβουλος της Mega Brokers, με τους διαχειριστές της Νίνος & Συνεργάτες, κ.κ. Δήμητρα Νίνου και Ιωάννη Νίνο.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας