Διεθνή

Συνεργασία Generali-Microsoft με στόχο την ψηφιακή καινοτομία

Ο Όμιλος Generali, προχωρά σε συνεργασία με τη Microsoft με στόχο την ψηφιακή καινοτομία. Σε δήλωσή της η ασφαλιστική λέει πως η εταιρική ψηφιακή μεταμόρφωση θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων της και των συνεργατών, θα βελτιώσει τις επιχειρηματικές διαδικασίες των επιχειρησιακών διαδικασιών και θα αυξήσει τα έσοδα μέσω και νέων ασφαλιστικών προϊόντων.

«Ο ασφαλιστικός κλάδος διέρχεται μιας ισχυρής διαδικασίας ψηφιακής καινοτομίας», δήλωσε ο Valter Trevisani, Επικεφαλής ασφαλιστικών εργασιών της Generali,. «Αυτή η συνεργασία με τη Microsoft θα ενισχύσει τις ψηφιακές δυνατότητες καινοτομίας μας, που θα μας επιτρέψουν να επικεντρωθούμε ακόμα περισσότερο στους πελάτες μας  και την ανάπτυξη νέων προϊόντων».

Η Generali έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην τηλεματική και το IOT, και πρόσφατα απέκτησε την εταιρεία τηλεματικού λογισμικού MyDrive Solutions.

Η νέα σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών θα βοηθήσει ειδικά σε τομείς όπως η δημιουργία καινοτόμων και συνεργατικών χώρων εργασίας, η ενίσχυση της πελατοκεντρικότητας στις νέες εργασίες μέσω της μόχλευσης των κοινωνικών δυνατοτήτων της Microsoft, και η δημιουργία μιας ψηφιακής πλατφόρμας για τις ασφαλιστικές εργασίες.

Ο Carlo Purassanta, CEO της Microsoft στην Ιταλία, δήλωσε: «Στη Microsoft αποστολή μας είναι να ενδυναμώνουμε κάθε άτομο και κάθε οργανισμό στον πλανήτη για να πετύχουν περισσότερα. Αυτή η συνεργασία με την Generali είναι ο σωστός δρόμος και το πρώτο βήμα για μια ευρεία στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Microsoft και της Generali, που θα επιτρέψει στην Generali να επανεφεύρει και να μετατρέψει την αφοσίωση των πελατών της, την εμπειρία των εργαζομένων, το επιχειρηματικό μοντέλο και τις δραστηριότητές της».

Η εστίαση στην ψηφιακή καινοτομία είναι το κλειδί επιτυχίας για κάθε παίκτη στην ασφαλιστική αγορά, δήλωσε ο επικεφαλής πληροφορικής και ψηφιοποίησης της Generali, Bruce Hodges. «Προχωράμε σε αυτή τη συνεργασία θεωρώντας ότι θα είναι σημείο καμπής για την εμπειρία των δικτύων διανομής μας, την ενίσχυση της επιχειρησιακής μας αριστείας και προϊοντικής καινοτομίας αλλά και ως προς την παροχή στους εργαζόμενούς μας μιας συνεπούς εμπειρίας στον χώρο εργασίας τους».

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας