Εταιρείες

Στη Λέσχη Προέδρου της International Life o Phillip Richards

Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής κατά τη συνάντηση της Λέσχης Προέδρου της International Life για το 2014, ήταν ο διακεκριμένος εισηγητής της GAMA, κ. Phillip Richards.  

Ο κ. Richards, ως εκπρόσωπος της GAMA International, βρέθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής ημερίδας που διοργάνωσε ο ΠΣΣΑΣ, και συναντήθηκε με τις εταιρείες – μέλη της GAMA στην Ελλάδα, προκειμένου να μεταδώσει πρακτικές εμπειρίες και απόψεις που έχει ο ίδιος αποκομίσει μέσα από την πολύχρονη πείρα του στον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό.

Ο κ. Phillip Richards είναι Πρόεδρος Δ.Σ. και CEO του North Star Resource Group και ομιλητής της GAMA για θέματα που αφορούν στο στρατηγικό σχεδιασμό, ηγεσία και εναλλακτικά συστήματα διανομής στον κλάδο ασφαλειών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών του 21ου αιώνα. Έχει διατελέσει πρόεδρος της GAMA International, ενώ η εταιρεία του κατατάσσεται μεταξύ των 3 μεγαλύτερων επιχειρήσεων του είδους της στον κόσμο σύμφωνα με την GAMA International. 

Ο κύκλος των συναντήσεων της Λέσχης Προέδρου της International Life “άνοιξε” δυναμικά, στις 16 Ιανουαρίου, με την παρουσία του κ. Richards, ο οποίος επικεντρώθηκε σε θέματα καθημερινής οργάνωσης και λειτουργίας των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, καθώς και σε σύγχρονους τρόπους ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου, λειτουργώντας ως πηγή έμπνευσης και γνώσης για τους συνεργάτες της εταιρείας. 

O Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Εμπορικού Τομέα, Διευθυντής Agency System & Εκπαίδευσης, κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, δήλωσε σχετικά: «H παρουσία του κ. Richardsστη συνάντηση της Λέσχης Προέδρου που πραγματοποίησε η εταιρεία, αποτελεί για εμάς μια ιδιαίτερη τιμή. Με την πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκομίσει από τη GAMA, λειτουργεί ως ένα λαμπρό παράδειγμα και  κίνητρο για τους συνεργάτες μας, για να γίνουν καλύτεροι. Η παρουσία του είναι απόδειξή ότι στην International Life, έχοντας ως πρότυπο τους κορυφαίους επαγγελματίες της παγκόσμιας ασφαλιστικής βιομηχανίας, ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά».

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας