Εταιρείες

Στην ERGO η κα Εύχαρις Περπινιά

Η ασφαλιστική εταιρεία ERGO, ενέταξε από την 1η Νοεμβρίου 2014 στο έμψυχο δυναμικό της, την κα Εύχαρις Περπινιά, διακεκριμένο στέλεχος της αγοράς, η οποία ανέλαβε τη Διεύθυνση του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού και Εσωτερικής Επικοινωνίας.

Η κα Εύχαρις Περπινιά έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά και στα Πληροφοριακά Συστήματα. Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε το 1984 και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη της ελληνικής αγοράς στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στις εταιρίες Αθηναϊκή Ζυθοποιία A.E., Heineken N.V και στον όμιλο Antenna. Από το 2011 η κα Περπινιά δραστηριοποιήθηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα διαχείρισης αλλαγών, εσωτερικής επικοινωνίας και διαχείρισης εργασιακών σχέσεων.

Όπως αναφέρεται σχετικά από την εταιρεία, ο Τομέας Ανθρώπινου Δυναμικού και Εσωτερικής Επικοινωνίας αποτελεί μία νέα οργανωτική μονάδα της ERGO, που αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στη δημιουργία ενός πρότυπου περιβάλλοντος για τους εργαζόμενούς της.

Ο CEO της εταιρείας κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, δήλωσε σχετικά: «Η κα Εύχαρις Περπινιά, με την πολυετή εμπειρία της, ως μέλος της διοικητικής ομάδας της εταιρείας μας, πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει αποφασιστικά στη χάραξη μιας επιτυχημένης στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού, στην αποτελεσματική διαχείριση των εργασιακών σχέσεων και της εσωτερικής επικοινωνίας καθώς και στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων και της δυναμικής αναπτυξιακής πορείας της ERGO. Καλωσορίζουμε την κυρία Περπινιά στην οικογένεια της ERGO και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στις κοινές προσπάθειες και επιδιώξεις μας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας