Διαμεσολαβούντες

Στην πλατφόρμα της Globalnet και η Generali

Από τις 25 Νοεμβρίου 2014 οι συνεργάτες της Globalnet τιμολογούν και εκδίδουν και προϊόντα της Generali μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της εταιρείας.

Μετά την προσθήκη και της Generali στην πλατφόρμα www.globalnet.gr φιλοξενούνται συνολικά 12 συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι συνεργάτες της Globalnet έχουν πλέον τη δυνατότητα να προβαίνουν γρήγορα και απλά σε συγκριτικές τιμολογήσεις, καταχωρήσεις και εκτυπώσεις προσφορών, αιτήσεων και συμβολαίων για πακέτα αυτοκινήτου αλλά και για άλλα προϊόντα ιδιωτών (κατοικία, ενυπόθηκου δανείου, σκάφους, υγείας, βοήθειας) στις εταιρείες AIG, AmTrust, AXA, Eurolife, Generali, Groupama, Interamerican, Interasco, ATE Ασφαλιστική, Εθνική, Ευρωπαϊκή Πίστη και Ευρώπη.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Globalnet «BUSINESSinaBOX», με τις εφαρμογές «PAYforPRINT» και «Ηλεκτρονικό Γραφείο» αποτελεί μία από τις πλέον προηγμένες και πλήρεις επαγγελματικές διαδικτυακές πλατφόρμες της αγοράς.

Παρέχει στους συνεργάτες της εταιρείας ένα ταχύτατο, ασφαλές και πρακτικό περιβάλλον διεκπεραίωσης σχεδόν όλων των καθημερινών πωλησιακών και διαχειριστικών εργασιών του γραφείου τους και συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.

Επιπλέον προβλέπει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που επιτρέπουν στους συνεργάτες της Globalnet να ανταποκρίνονται στις ρυθμίσεις της Εποπτικής Αρχής.

Με την ευκαιρία της προσθήκης της Generali στην εταιρική διαδικτυακή πλατφόρμα, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Globalnet, κυρία Ευγενία Καφφετζή, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα να τιμολογούν και να εκτυπώνουν από το γραφείο τους τα συμβόλαια μιας ακόμη σημαντικής ασφαλιστικής εταιρείας, ανεβάζοντας σε 12 το συνολικό αριθμό των εταιρειών που φιλοξενούμε στην B2B πλατφόρμα μας για την υποστήριξη των retail ασφαλίσεων με τον πιο σύγχρονο τρόπο.

Γνωρίζουμε καλά ότι όσο περισσότερες εναλλακτικές λύσεις θέτουμε στη διάθεση των συνεργατών μας, σε συνδυασμό και με τα εύχρηστα εργαλεία της διαδικτυακής πλατφόρμας μας, τόσο ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα και αποτελεσματικότητά τους. Η ομάδα της Globalnet εργάζεται καθημερινά σκληρά για να προσφέρει στους συνεργάτες μας τη συνεπή υποστήριξη και ποιοτική εξυπηρέτηση που περιμένουν από εμάς».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας