Διαμεσολαβούντες

Στην Πιστοποίηση των μελών του προχώρησε ο Σ.Α.Δ.Χ.

Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων προχώρησε στην πιστοποίηση των μελών του με ειδικό αυτοκόλλητο σήμα. Στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσαν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου, κ.κ. Δημήτρης Σκιτζής και Δημήτρης Μουντάκης, αναφέρουν τα εξής:

Σε εποχές σκληρού ανταγωνισμού και πολλαπλών καναλιών διανομής ασφαλιστικών προϊόντων, η ανάγκη παροχής ποιοτικών υπηρεσιών καθίσταται εντονότερη.

Με την τοποθέτηση του αυτοκόλλητου σήματος σε εμφανή θέση των γραφείων τους, τα μέλη του Σ.Α.Δ.Χ. ενημερώνουν το καταναλωτικό κοινό των Χανίων για την συμμετοχή τους στον τοπικό επαγγελματικό σύλλογο.

Ο Σ.Α.Δ.Χ. διοργανώνει τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο εκπαιδευτικές ημερίδες. Υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των μελών για διευθέτηση επαγγελματικών θεμάτων που συντελεί ώστε να λύνονται γρήγορα θέματα που αφορούν ασφαλισμένους σε διαφορετικά ασφαλιστικά γραφεία.

Όλα τα μέλη οφείλουν να σέβονται το καταστατικό του συνδέσμου που ορίζει ότι πρέπει να επιδεικνύουν συμπεριφορά που δεν θίγει τους άλλους συναδέλφους και βοηθάει στην ανύψωση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι αποτελούν εχέγγυα προς τους συμπολίτες μας για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από τα μέλη του συλλόγου.

Στο αυτοκόλλητο σήμα αναφέρεται το όνομα του μέλους και η πιστοποίηση από πλευράς συλλόγου ότι πληροί τις προϋποθέσεις για να προτείνει λύσεις στις ασφαλιστικές ανάγκες του ενδιαφερόμενου.

 Η πιστοποίηση με το σήμα είναι η τρίτη στη σειρά προσπάθεια του συλλόγου να προσδώσει προστιθέμενη αξία στα μέλη του.

Έχει προηγηθεί η έκδοση επαγγελματικών ταυτοτήτων καθώς και η ηλεκτρονική σελίδα http://www.sadx.gr/ όπου έχουν αναρτηθεί τα στοιχεία επικοινωνίας και οι φωτογραφίες των μελών.

Συνιστούμε στους συμπολίτες μας να αναζητούν τα πιστοποιητικά αυτά ως μία επιπλέον εξασφάλιση για τις υπηρεσίες που τους παρέχονται.

Επίσης προτρέπουμε τους συναδέλφους να πλαισιώσουν τους επαγγελματικούς συλλόγους για να δυναμώσει η φωνή των ασφαλιστών και να διεκδικήσουμε ενωμένοι λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.

 Με τιμή,

Για το ΔΣ του ΣΑΔΧ

Δημήτρης Σκιτζής   Δημήτρης Μουντάκης

 Πρόεδρος              Γεν. Γραμματέας

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας