Εταιρείες

Στην Κύπρο οι Συνεργάτες της Prime Insurance

Την πανέμορφη Κύπρο διάλεξε φέτος ως προορισμό επιβράβευσης για τους Συνεργάτες που πέτυχαν τον στόχο πωλήσεων η Prime Insurance. Οι 35 συνεργάτες συνοδευόμενοι από τον Εμπορικό Διευθυντή, κ. Σ. Αίσωπο, και το Διευθυντή Marketing της Εταιρείας κ. I. Νίνο, είχαν την ευκαιρία για βόλτες, καφέ και ψώνια στην παλιά Λευκωσία, εκδρομές σε Λεμεσό και Πάφο, και επισκέψεις στα αξιοθέατα του νησιού.

Με αφορμή την επίσκεψη στο νησί, οι συνεργάτες ξεναγήθηκαν στα γραφεία της μητρικής Εταιρείας στο κέντρο της Λευκωσίας και γνώρισαν από κοντά το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μ. Μιχαηλίδη και όλα τα στελέχη της Εταιρείας.  

Η Prime Insurance, με δελτίο τύπου που εξέδωσε, συγχαίρει και παράλληλα ευχαριστεί τους Συνεργάτες και τα ασφαλιστικά γραφεία για την παραγωγική τους δραστηριότητα και την επίτευξη του στόχου: ISO ΕΠΕ, Κ. Μιχαηλίδου, Budget, A. Συκάλου, Σ. Παγάνη , Μ. Θεοδωρίδη, Ασφ. Γραφεία Κεντρικής Ελλάδος, Interteam, Delta Brokers, I. Ρουσόπουλο, Saemens, Βλάση Μηλιώνη, IGR Insurance Brokers, Σίσκα Ε. ΕΕ, Πολίτη Βρεττό, Μποζιώτη Α., Σαριδάκη Κ., Νικοδημητρόπουλο Δ., Μπόζα Α., Κατσάνο & Συνεργάτες.

Το επόμενο ταξίδι για τους συνεργάτες της Prime, που θα πετύχουν τους παραγωγικούς στόχους που έχει θέσει η εταιρεία, έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2014, με προορισμό το κοσμοπολίτικο Λονδίνο.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας