Εταιρείες

Στην ΑΤΕ Ασφαλιστική η ασφάλιση του Προσωπικού του ΟΛΠ

Στο πλαίσιο της δυναμικής της δραστηριοποίησης στον Τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων, η ΑΤΕ Ασφαλιστική ανέλαβε την ασφάλιση του Προσωπικού του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), μετά την επικράτησή της σε πρόσφατο ανοιχτό διαγωνισμό.

Η πρόταση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής για την ασφάλιση του Προσωπικού του ΟΛΠ αναδείχθηκε η πλέον ανταγωνιστική Πρόταση ασφάλισης, αφού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον διαγωνισμό.   

Στο εξής, οι περίπου 1.100 εργαζόμενοι στον ΟΛΠ έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένες καλύψεις ζωής και υγείας, μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα ομαδικά ασφαλιστήρια της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, που έχουν προσαρμοστεί στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των εργαζομένων. Αξίζει να επισημανθεί ότι, με την ενεργοποίηση της ασφάλισης η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει στους εργαζόμενους του ΟΛΠ, πέραν από τις συμβατικές ασφαλιστικές καλύψεις, άμεση και συνεχή πρόσβαση σε μία σειρά ολοκληρωμένων καλύψεων-παροχών όπως: δωρεάν 24ωρη υπηρεσία Συντονιστικού Κέντρου, δωρεάν επείγουσα αερομεταφορά (συνεπεία ατυχήματος ή ασθένειας), καθώς και προνόμια σε Συμβεβλημένα με την ΑΤΕ Ασφαλιστική Νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

Αναφερόμενος στην ασφάλιση του ΟΛΠ, ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής και Υγείας κ.D. Krumbholz δήλωσε: «Η ασφάλιση του Προσωπικού του ΟΛΠ, που πρόσφατα αναλάβαμε αποδεικνύει ότι, ως ΑΤΕ Ασφαλιστική διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στο σχεδιασμό και την παροχή σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων που προσαρμόζονται σε κάθε ασφαλιστική ανάγκη. Η πολιτική μας στο σχεδιασμό ομαδικών ασφαλίσεων συνδυάζει τα προσιτά ασφάλιστρα με καλύψεις που διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό και παρέχουν στους ασφαλισμένους σύγχρονες λύσεις πραγματικής αξίας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η πολιτική μας αυτή, επιβραβεύτηκε και από τον ΟΛΠ, ενώ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των Συνεργατών, όσο και των πελατών, διευρύνοντας έτσι με εντυπωσιακό τρόπο το μερίδιο της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στο χώρο των Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας».

Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, κ. Ι. Χατζηιωσήφ, τόνισε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η επιλογή της ΑΤΕ Ασφαλιστικής από τον ΟΛΠ για την ασφάλιση του Προσωπικού του, γεγονός που μας επιτρέπει να απαντήσουμε στην εμπιστοσύνη αυτή με κορυφαίες υπηρεσίες και ασφαλιστικές καλύψεις. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι, η φιλοσοφία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στα προγράμματα και τις υπηρεσίες που σχεδιάζουμε για τους ασφαλισμένους μας στο χώρο της Ζωής και της Υγείας, βασίζεται στη συνεχή δημιουργία αξίας και τη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησής τους. Παράλληλα, εφαρμόζοντας στρατηγική εστιασμένης ανάπτυξης συνδυάζουμε το καλό αποτέλεσμα για την Εταιρεία μας, με την παροχή ανταγωνιστικών προγραμμάτων ασφάλισης τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, παρέχοντας στους πελάτες μας ό,τι καλύτερο για την ασφάλισή τους».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας