Διαμεσολαβούντες

ΣΠΑΤΕ-ARAG: Ενημερωτική εκδήλωση για τις υποχρεώσεις των διαμεσολαβητών

Την Τετάρτη 28.05.14 & ώρα 17:30 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στην Αθήνα θα λάβει χώρα ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής (ΣΠΑΤΕ), της οποίας η ARAG είναι χορηγός.

Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης θα είναι οι υποχρεώσεις των διαμεσολαβητών υπό το φώς των νέων νομοθετικών ρυθμίσεων που τους αφορούν καθώς και το επίπεδο ασφάλειας και προστασίας που τους παρέχει ένα ασφαλιστήριο Νομικής Προστασίας της ARAG, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις επαγγελματικές τους ανάγκες.

Η εκδήλωση αναμένεται με ζωηρό ενδιαφέρον, αφού θα αναλυθούν οι πραγματικές, καθημερινές ανάγκες του επαγγελματία ασφαλιστή και η ασπίδα προστασίας, που μπορεί να αποτελέσει για αυτόν ένα ασφαλιστήριο Νομικής Προστασίας της ARAG με πολλές και σημαντικές καλύψεις, που συνδέονται με όλο το φάσμα της επαγγελματικής δραστηριότητάς των πρακτόρων.

Η διαμόρφωση εξειδικευμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων για τις διάφορες κατηγορίες των επαγγελματιών, η ευρύτητα των καλύψεων, ώστε να ανταποκρίνονται στις νομικές ανάγκες του κάθε κλάδου, τομείς δηλαδή στους οποίους η ARAG εξειδικεύεται τα τελευταία χρόνια, καθώς και ο συνδυασμός ασφαλιστηρίων άλλων κλάδων με ασφαλιστήρια της Νομ. Προστασίας, είναι σίγουρα θέματα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μελών του ΣΠΑΤΕ.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας