Εκπαίδευση

Σεμινάριο για τη διαδοχή στις οικογενειακές επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου

updated: Αλλάζει ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου για τη διαδοχή στις οικογενειακές επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου, που διοργανώνει το Insurancewebinars.gr. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα σεμιναρίων της INTERLIFE Aσφαλιστικής 14ο χλμ. Ε.Ο Θεσ/νίκης – Πολυγύρου , Θέρμη –  Θεσσαλονίκη.


 

Το Insurancewebinars.gr διοργανώνει ένα επίκαιρο σεμινάριο, που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με αντικείμενό του την διαδοχή στις οικογενειακές επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες-ιδρυτές οικογενειακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ασφαλιστικό κλάδο και βρίσκονται σε μία φάση ηλικιακής «ωρίμανσης» και πρέπει απαραίτητα να προετοιμάσουν το έδαφος για την επόμενη γενιά.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Γεωργάκας,  σύμβουλος επιχειρήσεων με 35χρονη εμπειρία σε θέματα ανάπτυξης επιχειρήσεων και ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα διαδοχής οικογενειακών επιχειρήσεων.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο City Hotel, σε κλειστό group 20 ατόμων.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας