Διαμεσολαβούντες

Π.Σ.Α.Σ.: Βράβευση των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της Χώρας

Την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013, στις 20:30 θα διεξαχθεί η Ετήσια Εκδήλωση Βράβευσης των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της Χώρας, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα.

Είναι η κορυφαία εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων και συμπίπτει με μεγάλες αλλαγές στο χώρο της Διαμεσολάβησης, αλλά και της Ιδιωτικής Ασφάλισης, γενικότερα.

Έχουν προσκληθεί στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς από όλη την ιεραρχία πωλήσεων, εκπρόσωποι τύπου, του Υπουργείου, Επιμελητηρίων, Σωματείων κ.λπ.

Στην Εκδήλωση θα βραβευθούν ο πρώτος Ασφαλιστικός Σύμβουλος στον Κλάδο Ζωής, ο πρώτος Γενικών Ασφαλειών,  ο πρώτος στον Κλάδο των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, καθώς επίσης και Συνάδελφοι-Μέλη του Π.Σ.Α.Σ που έχουν διακριθεί για τη συνεχή συμμετοχή τους στο Διεθνή Χρηματοασφαλιστικό Οργανισμό M..D.R.T (Million Dollar Round Table).

Τα κριτήρια για τη βράβευση των υποψηφίων δεν είναι μόνο οι παραγωγικές τους επιδόσεις, αλλά και η διατηρησιμότητα του χαρτοφυλακίου τους, τα έτη συνεργασίας με την εταιρεία τους, το ήθος τους και απαραίτητη προϋπόθεση να είναι μέλη του Π.Σ.Α.Σ.

Η Ετήσια βραδιά του Έλληνα Ασφαλιστικού Συμβούλου έχει καθιερωθεί ως Πανασφαλιστική Εορτή, καθώς είναι η πολυπληθέστερη συγκέντρωση στελεχών από όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρείες.

Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων θα ανακοινωθούν την ώρα της Βράβευσης. 

«Όλα συνηγορούν πως θα είναι μια ιδιαίτερη βραδιά και στο δείπνο που θα ακολουθήσει, θα δημιουργηθεί σίγουρα η ευκαιρία, για την ενδυνάμωση των σχέσεων όλων των ανθρώπων της Ασφαλιστικής Αγορά», τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου του Συνδέσμου.

Το κόστος της πρόσκλησης ανέρχεται στα €50, ενώ για τα μέλη του Π.Σ.Α.Σ, που θα τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το τρέχον έτος, έως τις 20 Ιουνίου 2013 ανέρχεται στα €30 και συμπεριλαμβάνει και το δείπνο στη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας