Εταιρείες

ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.Γ.Α.: 1ος διαγωνισμός πωλήσεων 2013-2014

Tον πρώτο της Διαγωνισμό πωλήσεων με έπαθλο ένα 4ήμερο ταξίδι στο Baden Baden ανακοίνωσε η ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.Γ.Α στο δίκτυο των συνεργατών της.
 
Ο διαγωνισμός ήδη «τρέχει» από την 1η Ιουνίου και μαζί «τρέχει» και ο χρόνος που θα μεσολαβήσει ώστε η Ευρώπη ΑΕΓΑ να βρεθεί με τους πιο επιτυχημένους συνεργάτες της στο Baden – Baden, την ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της Belle Epoque, στην πόλη των λουτρών και του πολιτισμού.

Την πόλη – συνάντηση για τους πλούσιους και τους λάτρεις της αισθητικής, με τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία του κόσμου, τα μεγαλοπρεπή πάρκα, το ωραιότερο καζίνο του κόσμου, τις ιπποδρομίες και τη δεύτερη μεγαλύτερη όπερα της Ευρώπης. 
Την πόλη όπου οι Ρωμαίοι είχαν ανακαλύψει τη θεραπευτική πηγή των 12 θερμοπηγών και έκτισαν τα λουτρά τους.

Ο πρώτος διαγωνισμός πωλήσεων της Ευρώπη ΑΕΓΑ προβλέπει επίσης μια επίσκεψη στο Στρασβούργο, την πόλη που έχει χαρακτηριστεί από την ΟΥΝΕΣΚΟ ως “Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς” και αποτελεί τη μια από τις δύο έδρες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Για να δώσει  στους συνεργάτες της μια « πρώτη γεύση»  από την  πόλη του Βaden-Baden η ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.Γ.Α επιμελήθηκε  ένα σύντομο φιλμάκι  το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε  στον σύνδεσμο:http://www.youtube.com/watch?v=a4lD1qbXAYI 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες μπορούν να απευθυνθούν στην εταιρεία (Υπεύθυνη: κα Δ. Τσακνιά τηλ. 210-3230707), καθώς και στο διαφημιστικό έντυπο του Διαγωνισμού.

Η ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.Γ.Α θα βραβεύσει τους επιτυχόντες του Διαγωνισμού τον Απρίλιο του 2014 σε ειδική πανηγυρική εκδήλωση.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας