Άρθρα

Προτάσεις Ασφάλισης για φοιτητές από την ΑΤΕ Αασφαλιστική

Η έναρξη των σπουδών, καθώς και ολόκληρη η διάρκειά τους, αποτελούν για κάθε οικογένεια μία ξεχωριστή-απαιτητική περίοδο, που κατά κανόνα αλλάζει τον οικογενειακό προγραμματισμό, ιδιαίτερα όταν απαιτείται διαμονή του φοιτητή σε διαφορετική πόλη.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, μέλος του ασφαλιστικού ομίλου ERGO, απαντά με ολοκληρωμένες λύσεις στις νέες ανάγκες που δημιουργούνται για τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, όπως αυτά που ακολουθούν:

Πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης

Το Πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής έχει σχεδιαστεί κατά τρόπο που να εξυπηρετεί ακόμα και τους φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από τη μόνιμη κατοικία τους. Για τον λόγο αυτόν, αποτελεί ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή όσων παρακολουθούν προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών όπως το Erasmus.

Με ελάχιστα ασφάλιστρα που ξεκινούν από €25, ο ασφαλισμένος φοιτητής/φοιτήτρια έχει πρόσβαση σε πλήθος καλύψεων που περιλαμβάνουν, επιπλέον των βασικών καλύψεων ταξιδιού: Έξοδα θεραπείας εξαιτίας ατυχήματος ή ασθένειας, όπως ιατρικές και χειρουργικές αμοιβές, παραμονή σε νοσοκομείο ή κλινική, φάρμακα, θεραπευτικές αγωγές και ακόμα, διαγνωστικές εξετάσεις, πρόσθετα έξοδα μεταφοράς για ιατρικούς λόγους, ταξιδιωτικά έξοδα για επίσκεψη στον ασφαλισμένο, καθώς και προσωπική αστική ευθύνη.

Προνομιακά Προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, καλύπτοντας τις ανάγκες μετακίνησης των φοιτητών, έχει σχεδιάσει προγράμματα αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων ή μοτοσικλετιστών που συνδυάζουν την πληρότητα των καλύψεων, με ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα. Επιπλέον, με την ασφάλιση κάθε ΙΧΕ οχήματος, μπορεί να ενεργοποιηθεί, προαιρετικά, μόλις με €5 ανά έτος, το Πρόγραμμα «ΑΤΕ Άμεσης Βοηθείας» που παρέχει:

  • Υπηρεσία Επείγουσας Αερομεταφοράς στους επιβάτες του ασφαλισμένου οχήματος, σε περίπτωση εμπλοκής του σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.
  • Ειδικά προνόμια και υπηρεσίες, σε συμβεβλημένα νοσοκομεία-κλινικές με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, για τον λήπτη της ασφάλισης/ασφαλισμένο, καθώς και
  • Υπηρεσία Τηλεφωνικού Συντονιστικού Κέντρου Άμεσης Βοηθείας, 24ώρες το 24ωρο.

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας «Health Care 4

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική με τα ολοκληρωμένα προγράμματα νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης που έχει σχεδιάσει βάζει σε πρώτη θέση την υγεία κάθε ασφαλισμένου. Έτσι, ο ασφαλιζόμενος φοιτητής/φοιτήτρια επιλέγοντας την ΑΤΕ Ασφαλιστική έχει ό,τι καλύτερο σε θέματα υγείας, τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και σε επίπεδο νοσηλείας. Επίσης, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, εξαιτίας ατυχήματος ή ξαφνικής ασθένειας, χάρη στην υπηρεσία “δωρεάν επείγουσα αερομεταφορά” διασφαλίζεται η διακομιδή του ασφαλισμένου προς το πλησιέστερο κατάλληλο νοσοκομείο, χωρίς περιορισμούς και επιπλέον κόστος για τον ασφαλισμένο.

Στο πλαίσιο αυτό, το νέο πρόγραμμα  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης «Health Care 4U», με ασφάλιστρα που ξεκινούν από €19 το μήνα, παρέχει στον ασφαλισμένο φοιτητή/φοιτήτρια κορυφαίες υπηρεσίες υγείας όπως φαίνεται στον πίνακα που ακολουθεί:

  Ασφαλιστικές Καλύψεις

Health Care 4U

Αποκλειστική Πρόσβαση στο ειδικά επιλεγμένο «Δίκτυο Νοσοκομείων 4U», στην Ελλάδα

Β’ Θέση Νοσηλείας

Ανώτατο όριο κάλυψης

€300.000

ανά περιστατικό Νοσηλείας

Πρόσβαση σε  Δημόσια Νοσοκομεία στην Ελλάδα, χωρίς συμμετοχή του Ασφαλισμένου

Διαγνωστικές εξετάσεις πριν από την νοσηλεία

Χειρουργική ή διαγνωστική επεμβατική εξέταση, χωρίς συμμετοχή του Ασφαλισμένου

Επίδομα τοκετού

Νοσοκομειακό επίδομα

Προαιρετικά

Δωρεάν επείγουσα μεταφορά

Ετήσιο προληπτικό έλεγχο check-up

Αποκλειστική Νοσοκόμα

Πρόγραμμα εξω-νοσοκομειακής περίθαλψης

Προαιρετικά

Προνόμια πρωτοβάθμιας φροντίδας

Υπηρεσία συντονιστικού κέντρου

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας