Άρθρα

Προτάσεις ασφάλισης για φοιτητές από την Interasco ΑΕΓΑ

Της Ναταλίας Γιαννιού, Αναπλ. Δ/ντριας Πωλήσεων

Ήρθε ο Σεπτέμβρης! Ήρθε ο καιρός να γεμίσουν οι σχολές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ, ΙΕΚ με νέα πρόσωπα, νέο κόσμο, τη νέα φουρνιά φοιτητών!

Κάθε αρχή και δύσκολη, συνηθίζεται να λέμε…. Έτσι θα είναι και αυτή!

Μικτά συναισθήματα επικρατούν, τόσο στο μυαλό των γονιών όσο και των νέων φοιτητών. Χαρά μεγάλη αλλά και αγωνίες, ανησυχίες, απορίες. όλα εύλογα, αφού αλλάζει ο οικογενειακός προγραμματισμός, ιδίως για σπουδές που χρήζουν εγκατάστασης σε άλλο τόπο.

Νέα ζωή, νέες προκλήσεις. Τα παιδιά δεν είναι πλέον «παιδιά». θα αποκτήσουν εμπειρίες, αυτοπεποίθηση, θα αναλάβουν πλέον τις δικές τους ευθύνες για την καθημερινή τους ζωή, για τα οικονομικά τους, τον προγραμματισμό των εργασιών και σπουδών τους.

Όλοι οι γονείς θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. να εξελίσσονται ομαλά, να μην κάνουν λάθη και να μη διατρέχουν οποιονδήποτε κίνδυνο. Όμως, παράλληλα, θα πρέπει να διατηρούν πλέον έναν ρόλο διακριτικό στη ζωή των παιδιών/φοιτητών και να τα φροντίζουν πλέον από απόσταση.

Για έναν νέο φοιτητή, αλλά και την οικογένειά του, εκτός των άλλων, δημιουργούνται πολλές ανάγκες, που μπορούν να καλυφθούν μέσα από προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης και να εξασφαλίσουν την ομαλή και σίγουρη μετάβαση των παιδιών μας στον κόσμο των ενηλίκων επιστημόνων.

Μερικές από αυτές ενδεικτικά είναι:

  • Προστασία Εισοδήματος, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα μπορούμε να στηρίζουμε οικονομικά τον φοιτητή για τα χρόνια που θα διαρκέσουν οι σπουδές του, ό,τι απρόοπτο και να μας συμβεί.
  • Εξωνοσοκομειακή & Νοσοκομειακή Περίθαλψη για τον ίδιο τον φοιτητή, και ειδικά για εκείνον που θα διαμένει μακριά από τη μόνιμη κατοικία του, είναι απαραίτητη δίνοντας δυνατότητα επισκέψεων σε γιατρούς, κάλυψης έκτακτων περιστατικών, κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων και πληθώρας άλλων παροχών υγείας.
  • Ταξιδιωτική Ασφάλιση λόγω της συχνής μετακίνησης του φοιτητή, διασφαλίζοντάς τον οικονομικά από απώλεια αποσκευής, μέχρι καθυστέρηση πτήσης.
  • Ασφάλιση του περιεχομένου της νέας του κατοικίας/οικοσκευής από κινδύνους πυρκαγιάς, πλημμύρας, διάρρηξης σωληνώσεων, κλοπής, κατά παντός κινδύνου φορητών και μη συσκευών ηλεκτρονικού εξοπλισμού, για τη διασφάλιση μιας ευχάριστης διαμονής.
  • Μια κάλυψη Προσωπικής/Οικογενειακής Αστικής Ευθύνης για ό,τι προξενήσει βλάβη (σωματική ή / και υλική) προς τρίτους, με υπαιτιότητα του φοιτητή, θα στηρίξει άμεσα την αποκατάστασή της, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση του οικογενειακού εισοδήματος.
  • Και να μην ξεχνάμε: η ενηλικίωση και ανεξαρτησία του παιδιού μας οδηγεί και στην απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Απαραίτητη, λοιπόν, η δήλωση στην ασφαλιστική εταιρεία του νέου οδηγού σε όλα τα οχήματα που ενδέχεται να χρησιμοποιήσει. 

Η Εταιρεία μας, Interasco ΑΕΓΑ, έχοντας πλήρη αντίληψη των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε καθημερινά όλοι, λόγω της τρέχουσας δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, ευαισθητοποιημένη ακόμα περισσότερο στους γονείς και νέους φοιτητές, βρίσκεται κοντά τους, έτοιμη να στηρίξει και να καλύψει όλες τις νέες ανάγκες, μέσα από τα απλά, ευέλικτα και οικονομικά ασφαλιστικά προγράμματα/πακέτα που διαθέτει, δεσμευόμενη για την παροχή κορυφαίου επιπέδου ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Η εμπιστοσύνη σας απέναντί μας θα διασφαλίσει την εύκολη και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των πιθανών προβλημάτων της φοιτητικής ζωής, συνεισφέροντας στην ομαλή εξέλιξη των φοιτητών προς την ώριμη συναισθηματική και ενήλικη ζωή.  

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας