Εταιρείες

Ο Όμιλος Generali αναζητά 20 νέα ταλέντα για μια παγκόσμια σταδιοδρομία

Το πρώτο Πρόγραμμα «Generali Global Graduate Program» ξεκινά

 

Απόφοιτοι και φοιτητές, οι οποίοι διαθέτουν ένα διεθνές προφίλ και ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και ικανοτήτων, με ειδίκευση στα Οικονομικά, τα Χρηματοοικονομικά, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Τεχνολογία (ΙΤ), το Ψηφιακό Marketing ή τομείς θετικών επιστημών (Μαθηματικά, Στατιστική κ.λπ.). Αυτό είναι το προφίλ των 20 νέων που αναζητά η Generali για το νέο «Generali Global Graduate Program», ένα παγκόσμιο πρόγραμμα αριστείας, με στόχο τη στρατολόγηση και αξιοποίηση νέων ταλέντων εντός τoυ Ομίλου, προσφέροντας την ευκαιρία μιας διεθνούς καριέρας.

Το 18μηνο πρόγραμμα ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2015 και ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2017. Οι συμμετέχοντες θα εργαστούν διαδοχικά σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς, παγκοσμίως, στις 60 χώρες όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος. Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε πρόγραμμα εκπαίδευσης με στόχο την απόκτηση του «Generali MIB Master in Insurance Management». Ένα πρόγραμμα το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το MIB School of Management της Τεργέστης. Οι  υποψήφιοι θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως εργαζόμενοι της Assicurazioni Generali και στη συνέχεια θα προσληφθούν σε μια  από τις εταιρείες της Generali ανά τον κόσμο.

«HGenerali είναι ένας συνεχώς αναπτυσσόμενος, παγκόσμιος παίκτης», σημείωσε η HR & Organizational Manager του Ομίλου, κα Monica Possa. «Αναζητούμε νέους με υψηλά κίνητρα, που επιθυμούν να εργαστούν σε ένα δυναμικό περιβάλλον και να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο, στην αλλαγή. Ο Όμιλος προσφέρει την ευκαιρία ένταξης σε μια εταιρική κοινότητα που καλλιεργεί το ταλέντο, την ευκαιρία εργασίας σε ένα ταχύρρυθμο, διεθνές περιβάλλον και την ανάληψη εργασιακών ρόλων γεμάτων προκλήσεις. Κι αυτό γιατί πιστεύουμε στην εκπαίδευση και στην επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι φοιτητές ή προσφάτως απόφοιτοι με αξιοσημείωτες  επιδόσεις, να μη διαθέτουν πάνω από 2 έτη εργασιακής εμπειρίας και να είναι διαθέσιμοι για πλήρη απασχόληση από τον Σεπτέμβριο του 2015. Η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και τουλάχιστον μία ακόμη ξένη γλώσσα είναι απαραίτητη, όπως και ένα ελάχιστο διάστημα 4μηνης εργασίας ή εκπαίδευσης σε χώρα άλλη από τη χώρα καταγωγής τους.

Εκτός από τις τυπικές δεξιότητες, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν υψηλό κίνητρο και να τους ενδιαφέρει η εργασία σε διεθνές επίπεδο. Θα πρέπει να ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια παγκόσμια καριέρα και να ασπαστούν τις αξίες του Ομίλου Generali, οι οποίες εστιάζουν στην επίτευξη στόχων και στην ενίσχυση ανθρώπων και κοινοτήτων.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων, είναι η 12η Απριλίου 2015.

Πληροφορίες:

http://www.generali.com/Gruppo-Generali/Lavora-con-noi/Global-Graduate-Program/

[email protected]

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας