Εταιρείες

Οι καλύτεροι συνεργάτες της ΑΧΑ ταξίδεψαν στην κοιλάδα του Λίγηρα και στο Παρίσι

Για μία ακόμα χρονιά ένα ταξίδι επιβράβευσης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τους καλύτερους συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου της ΑΧΑ. Προορισμός ήταν η Γαλλία και πιο συγκεκριμένα η κοιλάδα του Λίγηρα και το Παρίσι. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν σημαντικά ιστορικά σημεία, να απολαύσουν γεύσεις της γαλλικής φύσης και να πραγματοποιήσουν συναντήσεις στα γραφεία του Ομίλου ΑΧΑ.

Οι πρώτες δύο ημέρες πέρασαν στην ιστορική κοιλάδα του Λίγηρα, συγκεκριμένα στο Saint – Pierre des Corps, όπου οι συνεργάτες και οι άνθρωποι της Εταιρείας έμειναν στο κάστρο Château d’ Artigny, έλαβαν μέρος σε γευσιγνωσία και επισκέφθηκαν κάστρα της περιοχής.

Οι επόμενες τέσσερις ημέρες είχαν ως προορισμό το Παρίσι, με διαμονή στο Hotel California. Την πρώτη ημέρα στα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ οι συνεργάτες και τα στελέχη της Εταιρείας πραγματοποίησαν συναντήσεις με τον CEO της Περιφέρειας Μεσογείου και Λατινικής Αμερικής, κ. JeanLaurent Granier, και τον Διευθυντή Δικτύων Διανομής της Περιφέρειας, κ. Emiliano DAngelo, για θέματα στρατηγικής και τη βέλτιστη αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων για τις πωλήσεις. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας φιλοξενήθηκαν στο διάσημο Hotel de la Vaupalière, την αριστοκρατική κατοικία που στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του Ομίλου ΑΧΑ, όπου είχαν δείπνο μαζί με τον κ. Emiliano D’ Angelo.

Το πρόγραμμα ήταν δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να δώσει σε όλους τη μαγική χροιά της Πόλης του Φωτός. Έτσι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη μοναδική Opera Garnier, να δειπνήσουν στο εξαιρετικό εστιατόριο Fouquet στη λεωφόρο των Champs – Elysées και να παρακολουθήσουν το μοναδικό θέαμα του φημισμένου Cabaret Lido.

Στο φετινό ταξίδι επιβράβευσης συμμετείχαν από την ΑΧΑ Ασφαλιστική: ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Νίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, ο κ. Ernesto Di Giorgio, Διευθυντής Agency System και Υποστήριξης και Στρατηγικής Δικτύων Διανομής και ο κ. Στάθης Γκίτικας, Επιθεωρητής Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας