Οι εξελίξεις στην AIG Hellas έχουν θετικό πρόσημο

350

Ερμηνευτικά και υπεύθυνα, όπως πάντοτε πράττουμε, και αφού δημοσιεύσαμε την επίσημη ανακοίνωση της Κανελλόπουλος-Αδαμαντιάδης, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την AIG, επιθυμούμε να εκπέμψουμε μήνυμα προς την αγορά με θετικό πρόσημο.

Από την όλη προσεκτική και σοβαρή ανακοίνωση, και απευθυνόμενοι στην αγορά και όχι μόνον στους συνεργάτες της Εταιρείας, αξίζει να τονίσουμε:

Οι εξελίξεις στην AIG Hellas AE εισφέρουν γενικότερα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Εισφέρουν και αναγνωρίζουν την αξία της παράδοσης που οι συγκεκριμένες οικογένειες υπηρετούν και τείνουν να συνεχίσουν να υπηρετούν τον Θεσμό της Ασφάλισης προς τα 100 και πέραν αυτών –ευχόμεθα– χρόνια.

Ενδυναμώνουν αποτελεσματικά την ελληνική αντίληψη των πραγμάτων στο management της Εταιρείας και προδικάζουν αυτόνομη πλέον δραστηριοποίηση στους κλάδους εκείνους και στα προϊόντα εκείνα τα οποία σήμερα η ελληνική ασφαλιστική αγορά έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη. Αυτό, φυσικά, θα… λύσει τα χέρια στους ήδη συνεργάτες της Εταιρείας, αλλά και θα αποτελέσει σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Εν κατακλείδι, και πάντοτε με το ρίσκο της “προσωπικής” μας εκτίμησης, οι εξελίξεις στην AIG Hellas AE “ομιλούν” για μια νέα πρωταγωνιστική παρουσία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

 

Προηγούμενο άρθροΣτον Όμιλο EXIN το ποσοστό της AIG στην AIG Hellas
Επόμενο άρθροΕστίαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας από την Interamerican, με βελτιώσεις στις ιδιόκτητες υποδομές