Προϊόντα

Νομική Προστασία Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων από την D.A.S. Hellas

Ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης Νομικής Προστασίας που απευθύνεται σε Ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία, Συλλόγους  και άλλους αθλητικούς φορείς δημιούργησε η D.A.S. Hellas.

Το πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Αθλητικών Σωματείων απευθύνεται στα μέλη του Δ.Σ., τους προπονητές και τους γυμναστές των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων και παρέχει μια ισχυρή προστασία σε περιπτώσεις που χρειαστούν νομική υποστήριξη.

Το πρόγραμμα προσφέρει στους κατόχους του ολοκληρωμένη υπεράσπιση σε ποινικά δικαστήρια και είναι εστιασμένο στις δραστηριότητες των αθλητικών φορέων, ώστε να δίνει στους ανθρώπους που σχετίζονται με αυτά, τη σιγουριά και την υποστήριξη ενός ειδικού, όπως είναι η D.A.S. Hellas.

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δελτίο τύπου, και αυτό το πρόγραμμα δημιουργήθηκε ως απάντηση στις σύγχρονες ανάγκες, τις οποίες η D.A.S. Hellas καταγράφει μέσα από τις στενές σχέσεις που έχει με τους συνεργάτες της σε όλη τη χώρα. Οι απόψεις των συνεργατών καταγράφονται και εν συνεχεία αναλύονται και δημιουργούνται εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα με την τεχνογνωσία της D.A.S. Hellas.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας