Εταιρείες

Νέες αντασφαλιστικές συνεργασίες για την Ορίζων Ασφαλιστική

Η Ορίζων Ασφαλιστική στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου της, αλλά με βασικό στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών και συνεργατών προχώρησε σε νέες ανταφαλιστικές συνεργασίες, που της επιτρέπουν να έχει υψηλά όρια ανάληψης κινδύνων  στον κλάδο περιουσίας, χωρίς κατηγοριοποίηση κινδύνων.

Στηριζόμενη στην μακρά ειδίκευση και τεχνογνωσία της σε εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους, η Ορίζων Ασφαλιστική με ανανεωμένο ανθρώπινο δυναμικό, νέες σύγχρονες μηχανογραφικές εφαρμογές αλλά πάνω από όλα ποιοτικό και άμεσο service, σχεδιάζει το μέλλον με επίκεντρο της στρατηγικής της την ανάπτυξη του κλάδου περιουσίας που εδώ και  50 χρόνια αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της δραστηριότητας της.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Χρήστος Κατσάκος, δήλωσε: «Η Ορίζων στα πλαίσια της συνολικής αναδιοργάνωσης και επανατοποθέτησης της στην ασφαλιστική αγορά, προχώρησε στη σύναψη νέων αντασφαλιστικών συνεργασιών που της δίνουν την δυνατότητα να αναλαμβάνει κινδύνους μέχρι 15.000.000€ ανεξαρτήτως φύσεως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η εταιρεία θα καταστρατηγήσει την αρχή του ορθού και λογικού underwriting».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας