Διαμεσολαβούντες

Μaxima Insurance: Στο παγκόσμιο συνέδριο MDRT στις ΗΠΑ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, διακεκριμένα στελέχη της Maxima Insurance συμμετείχαν στο Ετήσιο Συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Million Dollar Round Table (MDRT) που πραγματοποιήθηκε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, με την παρουσία 8.000 ασφαλιστών από όλο τον κόσμο.

Τη Maxima Insurance εκπροσώπησαν δύο κορυφαία στελέχη της, οι κκ. Γιάννης Αργυρόπουλος και Νίκος Παναγιώτου. Μάλιστα, ο κ. Γιάννης Αργυρόπουλος για την πολυετή του παρουσία στα συνέδρια του MDRT, προτάθηκε και βραβεύτηκε στην κατηγορία των ανεξάρτητων Διαμεσολαβητών από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ), στη λαμπρή ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο για τους κορυφαίους ασφαλιστές της χώρας.

Η συμμετοχή στο MDRT αποτελεί σημείο αναφοράς και τα οφέλη που προκύπτουν είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς στο συνέδριο συζητιούνται νέες στρατηγικές, ιδέες και τεχνικές που αυξάνουν την παραγωγικότητα, ενώ ανταλλάσσονται απόψεις που συμβάλλουν στην παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων και πρακτικών. 

Ο διεθνής οργανισμός MDRT ιδρύθηκε το 1927 και σ’ αυτόν ανήκουν οι καλύτεροι ασφαλιστές και χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι παγκοσμίως. Μέλη του είναι 32.000 ασφαλιστές από 500 εταιρείες και οι προϋποθέσεις εγγραφής είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο το 1% παγκοσμίως έχει τις προϋποθέσεις για να γίνει μέλος του MDRT. 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας