Διαμεσολαβούντες

Μaxima Insurance: Στον “αέρα” το νέο της site

Σημείο αναφοράς και ενημέρωσης για όσους αναζητούν πληροφορίες για την εταιρεία και τα πρωτοποριακά ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρει φιλοδοξεί να αποτελέσει το νέο site της Maxima Insurance (www.maximainsurance.gr), που βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον διαδικτυακό «αέρα». 
Όπως επισημαίνουν τα στελέχη της εταιρείας, «το site είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελεί χρηστικό εργαλείο στη διάθεση του επισκέπτη». Διαθέτει ένα ευχάριστο και εύκολο στην πλοήγηση περιβάλλον. Σχεδιάστηκε με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την ευκολία χρησιμοποίησής του από τον εκάστοτε χρήστη και τη σαφήνεια των πληροφοριών που παρέχει στον επισκέπτη του. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του site υλοποιήθηκαν από την Lectus Adv.

Η Maxima Insurance είναι μια σύγχρονη εταιρεία που παρέχει tailor-made ασφαλιστικές υπηρεσίες και προϊόντα, καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα του κλάδου των ασφαλίσεων. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους ασφαλιστικούς ομίλους, παρέχοντας όλα τα προϊόντα στους κλάδους property, ζωής και ειδικά στις ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού, αστικής ευθύνης, τεχνικών ασφαλίσεων, μεταφορών, αυτοκινήτων και βιομηχανικών κινδύνων.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας