Εταιρείες

Ικανοποίηση των Διαμεσολαβούντων για την International Life

Θετικά σχολιάστηκε από τους συμμετέχοντες, και με την ιδιότητα των προσκεκλημένων, η διοργάνωση αλλά και η θεματολογία του Συνεδρίου Πρακτόρων και Μεσιτών που πραγματοποίησε στις 11 Ιουνίου η International Life, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, στη Βουλιαγμένη.

Ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ και Ταμίας της ΕΑΔΕ μας είπε σχετικά:

«Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση παρακολούθησα το Συνέδριο Πρακτόρων και Μεσιτών της InternationalLife. Ομολογουμένως ήταν εξαιρετικής ποιότητας, όπως άλλωστε και το αντίστοιχο του δικτύου Agency, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. Ο τρόπος που η Εταιρεία τίμησε τους συνεργάτες της είναι άξιος αναφοράς, όπως άλλωστε και η ιδιαίτερη τιμή που απέδωσε σε όλους εμάς τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Το σύνολο των παρουσιάσεων μου προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αναπτύχθηκε θεματολογία που αφορούσε το σήμερα και το αύριο της αγοράς μας, αλλά και τη θέση της InternationalLife απέναντι στις εξελίξεις.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στην παρουσίαση του κ. Μιλτιάδη Νεκτάριου, Προέδρου της InternationalLife, η οποία προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αναφέρθηκε στις επικείμενες εξελίξεις στη διαμεσολάβηση, παρουσιάζοντας στοιχεία πρόσφατης μελέτης από την ασφαλιστική αγορά της Αμερικής.

Στο πλαίσιο της παρουσίασής του, ο κ. Νεκτάριος αναφέρθηκε, επίσης, στην ιδιαίτερη σημασία της κίνησης για σύμπραξη των φορέων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με σκοπό τόσο τη διεκδίκηση των σημαντικών αιτημάτων της όσο και την προβολή της υπεραξίας που δημιουργεί το επάγγελμά μας στην ασφαλιστική αγορά.

Μετά από 3 χρόνια σκληρής προσπάθειας όλων μας, τέτοιες αναφορές μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια και επιβεβαιώνουν την αξία της κίνησής μας, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι μόνο εάν πράττουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πάμε την Αγορά μας μπροστά».

 

Ο Πρόεδρος των Συντονιστών, κ. Δ. Γαβαλάκης, ήταν ένας από τους πολλούς επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που φιλοξένησε η International Life στο Συνέδριο Πρακτόρων και Μεσιτών στο Καβούρι. Η τοποθέτησή του έχει ιδιαίτερη σημασία και σε αυτήν προσθέτουμε και τον δικό μας έπαινο, για τις πρωτοβουλίες της InternationalLife και του Προέδρου της, κ. Φωκίωνα Μπράβου.

Ο κ. Μπράβος έχει όλα αυτά τα χρόνια συνειδητά υποστηρίξει τις ενωτικές κινήσεις στον κλάδο, επενδύει συστηματικά σε στελέχη που προάγουν τον θεσμό με τη δραστηριότητά τους και τοποθετείται δημοσίως και ξεκάθαρα για πολλά από τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν ασφαλιστικές εταιρείες και διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων και τάξεων.

Σε αυτή την εποχή, που χαρακτηρίζεται από αλλαγές και μεταβολές, η Εταιρεία που οδηγεί ο κ. Μπράβος τα τελευταία 58 χρόνια βρίσκεται και εκείνη σε ένα κομβικό σημείο μεταβολής. Το τιμόνι πλέον, με τη διακριτική καθοδήγησή του, έχει περάσει στον γιο του, κ. Γιάννη Μπράβο, και σε μια ομάδα νέων και καταρτισμένων στελεχών, που ενσαρκώνουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο την αναγκαιότητα και χρησιμότητα της αλλαγής.

Ιδού, λοιπόν, μια ακόμα θετική συνεισφορά.

Συνέδριο ουσίας, χωρίς να υστερεί το επίπεδο και ο εντυπωσιασμός.

O κ. Φωκίων Μπράβος γεύεται με ικανοποίηση τη δικαίωση των επιλογών του στα πρόσωπα του κ. Γιάννη Μπράβου και των επιτελών του, που προσδιορίζουν σαφώς όχι μόνον τη διάρκεια αλλά και τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια!

Δημήτρης Ρουχωτάς

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας